Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

48" Samsung UE48H6200

Zobraziť katalóg
48" Samsung UE48H6200
4,8 32 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 121 cm, 1920 x 1080, 200 Hz, DVB-T2/C, 4x HDMI, 1x Scart, 3x USB, WiFi, repro 2x 10W, futbalový mód, energ. trieda A+
Kód:  WR447e2a Produktové číslo:  UE48H6200AKXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48" Samsung UE48H6200

Samsung radu H6200 prináša brilantný Full HD obraz a s ním aj prísun takmer neobmedzenej zábavy. Vďaka 3D obrazu sa pri sledovaní televízie úplne ponoríte do deja. Medzi použitými technológiami vyniká Wide Color Enhancer Plus, ktorá využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu. Ekologický senzor sa zase postará o optimálny jas obrazu na základe svetla v miestnosti. Unikátnou funkciou je konverzia štandardného 2D video obsahu na 3D.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Smart Hub

Smart Hub

Zábava so Smart TV

Samsung Smart TV vám prostredníctvom služby Smart Hub sprostredkuje prístup k celému radu úžasných aplikácií, videoklipov, televíznych programov a príspevkov zo sociálnych sietí. Vylepšená funkcia Motion Control rozpozná dokonca aj pohyby prstov, takže na výber kanálu alebo úrovne hlasitosti, načítanie aplikácií, rolovanie webových stránok a pohyb v službe Smart Hub vám bude stačiť jediný prst.


Vylepšená aplikácia Smart View

S najnovšou aplikáciou Smart View 2.0 od spoločnosti Samsung si budete môcť ľahšie užívať všetok obsah presne tak, ako to máte radi. Pomocou domácej siete môžete streamovať naživo vysielaný televízny obsah na smartphone alebo tablete a ako diaľkový ovládač televízora je možné ľahko využiť mobilné zariadenia.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Smart View 2.0

Smart View 2.0


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vynikající výkon

Vynikajúci výkon

Výkonný štvorjadrový procesor

Vďaka výkonnému štvorjadrovému procesoru ponúka vaša Samsung Smart TV vyšší výkon. Rozdiel zaznamenáte okamžite - multitasking, prepínanie obsahu aj prehliadanie webu bude rýchlejšie a všetka interakcia bude plynulejšia. S takým vysokým výkonom sa už budete môcť len a len baviť, nie na niečo neustále čakať.


Vzrušenie z dôležitého zápasu

Režim Futbal dodá ostrosť a vernosť zelenej pažiti aj všetkým ostatným farbám na štadióne. Vzrušená atmosféra k vám intenzívne doľahne cez výrazný efekt priestorového zvuku.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Režim Fotbal

Režim Futbal


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zábava z USB

Zábava z USB

Sledujte filmy z USB

Vďaka technológii ConnectShare Movie stačí k televízoru pripojiť USB flash disk či pevný disk a budete si môcť ihneď užívať svoje filmy, fotografie alebo hudbu. Teraz si na televízore môžete vychutnať širokú škálu obsahu priamo z pohodlia obývačky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
107,51 cm Hotovo!
Výška
71,12 cm Hotovo!
Hĺbka
14 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,35 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 48" Samsung UE48H6200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" Samsung UE48H6200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48 "Samsung UE48H6200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 48 "Samsung UE48H6200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 48" Samsung UE48H6200.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií