Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50" Blaupunkt BLA-50/148Z

Zobraziť katalóg
50" Blaupunkt BLA-50/148Z
Televízor SMART LED, uhlopriečka 127cm, 100Hz, Full HD 1920x1080, DVB-T2 / T / C MPEG4 tuner, 3x HDMI, USB, CI +, SCART, LAN, internet browser, nahrávanie na USB, WiFi, DLNA, repro 2x 8W, VESA 200x200 , energ. trieda A ++
Kód:  PZ991n2 Produktové číslo:  BLA-50/148Z Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Blaupunkt BLA-50/148Z

Vychutnajte si svoje obľúbené filmy na chytré Full HD televízízii s uhlopriečkou 127 centimetrov. Smart funkcia tohto modelu od značky Blaupunkt vám umožní zostať v kontakte s priateľmi prostredníctvom sociálnych sietí Facebook a Twitter. Sledovať tie najúžasnejšie videá z celého sveta nahrané na YouTube či spravovať svoje digitálne fotografie v prostredí Picasa. Cez 400 ďalších aplikácií je pripravených na stiahnutie v internetovom obchode.

Čisté línie televízora sa v obývacej izbe budú celkom iste vynímať a vďaka VESA držiaku ho uchytíte aj na stenu alebo polohovateľné rameno. Vydarený dizajn, použitie moderných technológií a vynikajúca výbava predurčujú túto televíziu k tomu, aby sa stala multimediálnym centrom vo vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká 127cm uhlopriečka rozšíri váš obzor
  • Nízka spotreba energie triedy A ++
  • Diaľkové ovládanie vybavené klávesnicou urýchli písanie
  • Internetový prehliadač uľahčí prechádzanie webu
  • Podpora technológií Miracast a DLNA

Kvalitný obraz aj zvuk

Ostrý obraz a plynulosť dynamických scén zaistí 100Hz frekvencie spracovanie obrazu. Full HD rozlíšenie a široké pozorovacie uhly vykreslia pôsobivé filmové scény všetkým okolo sediacim divákom. Moderné LED podsvietenie pomáha vytvárať plnší rozsah farieb a navyše je oveľa energeticky účinnejšie než predchádzajúce generácie LCD a plazmových televízorov, čo dokladá aj energetický štítok triedy A ++. O kvalitný zvukový sprievod sa starajú dva reproduktory s celkovým výkonom 16 W doplnené dekodérom Dolby Digital.

Konektivita

Tento televízor má 3 vstupy HDMI uľahčujúce pripojenie novších zariadení, ako Blu-ray prehrávače, zatiaľ čo cez vstup SCART sprevádzkujete aj starší videorekordér. K dispozícii je 1 USB port využiteľný pre záznam televízneho vysielania alebo prehrávania mediálnych súborov.

Aby bolo možné používať šikovný televízor naplno, podporuje bezdrôtové pripojenie k WiFi sieti. Myslelo sa aj na tých, čo preferujú klasické pripojenie cez LAN port. Zdieľanie súborov v domácej sieti uľahčuje technológie DLNA. Po pripojení antény môžete naladiť pozemné digitálne televízne vysielanie (DVB-T / T2), alebo vložiť dekódovaciu kartu do CI + slotu a plne využiť všetky ponúkané kanály poskytovateľa vašej káblovej televízie.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
113,1 cm Hotovo!
Výška
71,4 cm Hotovo!
Hĺbka
25,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" Blaupunkt BLA-50/148Z Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Blaupunkt BLA-50/148Z. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Blaupunkt BLA-50/148Z. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Blaupunkt BLA-50/148Z.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií