AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

50" Hitachi 50HK5000

Zobraziť katalóg
50" Hitachi 50HK5000
4,0 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, USB nahrávanie, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV, Netflix, Voyo, VESA 200×200 mm, repro 20W, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WH045x80a Produktové číslo:  100000473203 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Hitachi 50HK5000


Na sledovanie športu aj filmov alebo seriálov je najlepšie zaobstarať televízor 50" Hitachi 50HK5000 s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Rozmerná uhlopriečka 50 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD je dobrou voľbou pre toho, kto hľadá televízor na skutočne výnimočný pôžitok z filmov a seriálov. Dokonalé rozlíšenie UHD TV ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Použitá technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde ručí za dlhú životnosť obrazových bodov až do rohov obrazovky. Smart TV vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Zdieľať obraz z mobilu budete môcť vďaka funkcii Miracast.

Najzásadnejšie parametre televízora 50" Hitachi 50HK5000

  • TV HITACHI ponúkne uhlopriečku 50"
  • Vo vysokom 4K rozlíšení si užijete všetky detaily
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Snímková frekvencia 50 Hz vystačí pre plynulý obraz
  • Televízor HITACHI ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV, čo je kombinácia širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Tzv. červené tlačidlo ponúka možnosti na čítanie napríklad programov TV staníc, archívov programov a filmov, spätné prehrávanie, počasie či hranie hier
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore umožňuje prehliadanie internetu
  • Funkcia nahrávania obsahu na vašu flashku na uloženie filmov aj seriálov a následného prehrávania
  • Štandard prichytenia VESA s vyrezanými závitmi na skrutky vo vzdialenosti 200×200 mm na montáž na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV

Výnimočne detailný obraz televízora HITACHI

Chcete si užívať filmy len v tej najlepšej kvalite? TV 50" Hitachi 50HK5000 s jemným rozlíšením splní všetky nároky na mimoriadny pôžitok zo sledovania. Označenie 4K znamená zariadenie so štvornásobkom bodov obrazu, než má bežný Full HD typ. Obraz televízora HITACHI sa teda skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka výnimočnú úroveň detailov. Ani pri veľmi blízkom pohľade sa kvalita nemení a zostáva ostrý. Nadpriemerné rozlíšenie si môžete vychutnať ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Aj klasické filmy a seriály, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, zvládne preniesť do vyššieho a ľahko ich tým zdokonalí. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší chod smart funkcií a aplikácií, tieto TV totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 50" Hitachi 50HK5000

Pokiaľ chytáte kanály na bežnú anténu, o funkčný príjem sa báť nemusíte. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, nič ďalšie netreba riešiť. Ak dávate prednosť káblovému typu, potom sa pripojí 50" Hitachi 50HK5000 pomocou tzv. DVB-C tunera. Rovnako ako pri smartfónoch a počítačoch, aj tu nájdete popri originálnych aplikáciách klasické prostredie internetového prehliadača. Pomerne bežnou, ale veľmi obľúbenou funkciou TV HITACHI je prehrávanie obsahu z externých diskov pomocou USB konektora. V prípade tohto modelu môžete obsah na disky aj nahrávať.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore HITACHI

TV 50" Hitachi 50HK5000 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV, Voyo, Facebook a Skype. Televízor HITACHI vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV, Voyo, Facebook a Skype.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Skylink Live TV, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
113,2 cm Hotovo!
Výška
72,1 cm Hotovo!
Hĺbka
27,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9 cm Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popise udavate spotrebu 54W a na stitku je 71W,tak ako to je?

Dobrý den, chtěla jsem si zakoupit kloubový držák na stěnu. Můžete mi poradit, který je vhodný, aby ji udržel? V příslušenství na dokoupení jsem nic nenašla. Děkuji předem za zaslanou informaci.

dobrý den. u televize přestal jít zvuk. co mohu udělat pro to, aby opět fungoval?

Dobrý den, repráky zapojené do jack výstupu na sluchátka se kromě přes nastavení nedají ovládáním na ovladači zesilovat a ztlumovat. Pokud je zapojím přes konvertor na digitální audio výstup, půjde ovládat hlasitost na externích reprákách přes ovladač? Děkuji!

Dobrý den, umí televize aplikaci kuki? Děkuji

Diskusia a poradňa k 50" Hitachi 50HK5000
Príslušenstvo pre 50" Hitachi 50HK5000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Hitachi 50HK5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Hitachi 50HK5000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Hitachi 50HK5000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Hitachi 50HK5000.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií