AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

50" Panasonic VIERA TX-P50V20E

Zobraziť katalóg
50" Panasonic VIERA TX-P50V20E
Televízor plazma, NeoPDP, úhlopříčka 127 cm, 600Hz, 1920x1080, HD DVB-T/ DVB-S2 tuner, 4x HDMI, možnost záznamu na USB, 2x USB, WiFi+LAN (VIERA CAST)
Kód:  WY430v2 Produktové číslo:  TX-P50V20E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Panasonic VIERA TX-P50V20E

Elegantný plazmový televízor s technológiou 600 Hz. Nový Panasonic VIERA je vybavený novým systémom Real Black Drive. Real Black Drive je riadené předvybíjení systéme av kombinácii s technológiou NeoPDP umožňuje dosiahnuť novú úroveň reprodukcie čierne. Nádherný a kvalitne spracovaný televízor od firmy Panasonic ponúka veľmi kvalitný obraz na uhlopriečkou 50 palcov s vysokým dynamickým kontrastom 5000000:1. Full HD rozlíšenie 1920 x 1080 bodov na 50 palcové obrazovke zabezpečia vynikajúci ostrý obraz a dokonalý zážitok tak pri sledovaní filmov, tak hranie konzolových hier, či prezeranie fotografií. Panasonic VIERA má viac ako 50% úsporu elektrickej energie v porovnaní s rovnakými uhlopriečkami starších modelov televízorov. Pre prijímanie televízneho signálu je integrovaný DVB-T tuner s podporou MPEG-4, ale aj tuner pre pomaly končiaci analógové vysielanie. Televízia má aj DVB-S tuner pre príjem satelitnej televízie s podporou MPEG-4.

Pre maximálny obrazový pôžitok aj pri prehrávaní postarších VHS alebo DVD je obraz prevzorkovania výkonným obrazovým procesorom V-Real PRO 5 na Full HD obraz. Vďaka slotu na SD karty si môžete prezerať vaše fotografie a videá vo Full HD kvalite priamo z karty. Malá odozva zaručí skvelý zážitok z hrania videohier. Televízia obsahuje samozrejme teletext s kapacitou textovej pamäte 1500 stránok. Televízor možno pohodlne ovládať priloženým diaľkovým ovládačom.

Nechýba elektronický programový sprievodca, ale aj inteligentné riadenie nastavenie obrazu pre rôzne scény. Maximálne as pohodlím si tak vychutnáte tmavé a strašidelné scény, ktoré môžu vzápätí nahradiť scény sa sýtymi a veselými farbami. Zvuk poskytnú dva reproduktory 2 x 10 W a subwoofer s výkonom 10 W. Dostačujúce sú aj možnosťou pripojenia ďalších prístrojov. Pomocou štyroch vstupov HDMI možno ľahko pripojiť zdroje vysokého rozlíšenia, napríklad BluRay prehrávač alebo konzolu PLAYSTATION 3.Analógové signály možno priviesť cez konektor SCART alebo komponentný video vstup. Ďalej je tu podpora pripojenia k internetu a domácej sieti cez Ethernet a cez WiFi.

Parametre a Špecifikácia:


Vlastnosti displeja:
Uhlopriečka obrazovky: 50 "(127 cm)
Rozlíšenie: 1920 x 1080 - Full HD
Typ panelu: Plazma
Prevedenie obrazovky: Matná
Rýchlosť odozvy: 0,001 ms
Dynamický kontrast: 5000000:1
Zobrazovacia frekvencia: 600 Hz - NeoPDP

Príjem TV signálu:
Analógový tuner
DVB-T tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania/HD DVB-T tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania vo vysokom rozlíšení (MPEG-4)
DVB-S tuner pre príjem satelitnej televízie/HD DVB-S2 tuner pre príjem satelitnej televízie vo vysokom rozlíšení (MPEG-4)

Video vstupy a výstupy:
4x HDMI
1x Komponentný
1x SCART

Zvukové vstupy a výstupy:
Výstup na slúchadlá (Na boku)
Digitálny optický výstup
Zvukový výstup Cinch

Ďalšia výbava:
2x USB
Slot pre karty CI (Common Interface)
VIERA Image Viewer
WiFi
Ethernetový vstup (Podporuje DLNA)
SDHC slot (podpora prehrávania JPEG)
Slot pre pamäťovú kartu

Ozvučenie:
Výkon reproduktorov 3x 10 W
Dolby Digital Plus
Subwoofer
Technológia V-Audio

Ďalšie technológie:
Eco Mode
VIERA Tools
Časovač vypnutia
Automatické ladenie
Automatické vypnutie
Automatická hlasitosť
Detský zámok
EPG
Q-Link
3D hrebeňový filter
Čeština
Režim pre hry
VIERA Link
Teletext (Pamäť na 1500 strán)

Prevedenie televízora:
Farba: Čierna
Povrch: Matný
Rozmery (Se stojanom): 1224/810/335 mm (Š/V/H)
Rozmery (bez stojana):1224/771/85 mm (Š/V/H)
Hmotnosť: (Se stojanom): 30,5 Kg
Hmotnosť: (Bez stojana): 27,5 Kg

Dodávané príslušenstvo:
Diaľkový Ovládač
Návod na obsluhu
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" Panasonic VIERA TX-P50V20E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Panasonic VIERA TX-P50V20E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Panasonic VIERA TX-P50V20E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Panasonic VIERA TX-P50V20E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií