Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

50" Samsung UE50J6202

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50J6202
4,0 1 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 127cm, FullHD 1920x1080, DVB-T2/ C, H.265/HEVC kodek, 3x HDMI, 2x USB, CI+, WiFi, DLNA, MHL, HbbTV, Tizen OS, Micro Dimming Pro, repro 20W, energ. trieda A+
Kód:  WR457n32 Produktové číslo:  UE50J6202AKXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung UE50J6202

Užite bezprecedentnú úroveň realizmu v domácej zábave vďaka Smart TV od majstrov obrazoviek zo spoločnosti Samsung. Vylepšené používateľské rozhranie systému Tizen je veľmi intuitívne a plné zábavných detailov i užitočných funkcií, napríklad ponúkne možnosť zdieľania obsahu na veľkej obrazovke z mobilných zariadení pomocou jediného kliknutia alebo poskytne prispôsobený denný súhrn, aby ste mali o programe jasno hneď po prebudení. A aby bola zábava plynulá a bez prerušovania, o to sa postará výkonný štvorjadrový procesor. Televízor si dokonca pamätá, čo ste naposledy sledovali, aby ste sa k tomu mohli ihneď vrátiť.

Kľúčové vlastnosti

  • prehľadné používateľské prostredie Smart TV Tizen
  • dynamické PQI 600 pre dokonale fluidný obraz
  • zdieľanie obsahu z inteligentných telefónov na TV aj z TV na telefóne
  • rozlíšenie Full HD plné detailov
  • prehrávanie obsahu aj nahrávanie pomocou USB
  • prehrávanie zo siete cez DLNA

Užívajte svoj smartfón naplno

Charakteristickým rysom Smart TV Samsung je schopnosť ľahkého zdieľania obsahu medzi TV a mobilnými zariadeniami. Či už ide o zábavné video zo smartfónu, ktoré chcete zdieľať s členmi rodiny, alebo televízneho programu, ktorý ste sledovali na ceste domov a teraz chcete prejsť na veľkú obrazovku a uvoľniť si ruky, vždy budete mať nástroj po ruke. Samsung Smart TV funguje navyše obojsmerne, čo znamená, že môžete pohybovať po dome a sledovať svoj obľúbený obsah na mobilnom zariadení. Dokonale jednoduché a perfektne synchronizované riešenie!

Aplikácia, ktorá vám obohatí život

Televízory Samsung Smart TV doslova preteká funkciami. Obrovské množstvo aplikácií si užijete do poslednej kvapky. Obľúbený obsah na internete môžete teraz prechádzať ľahko a intuitívne. Výnimkou nie je ani rýchly prístup k obľúbeným webovým stránkam pomocou zabudovaného prehliadača.

Maximálne fluidný zážitok

Vďaka pokročilej funkcii Picture quality index (PQI 600) televízor jasne ukazuje aj tie najrýchlejšie scény. Táto technológia garantuje pokročilú obnovovaciu frekvenciu obrazovky a spoločne s rýchlym procesorom a technológiou inteligentného tlmenia Micro Dimming Pro sprostredkováva dokonalý obraz za každých okolností.

Sledujte obsah a nahrávajte s USB

S ConnectShare Movie stačí zasunúť USB disk do jedného z voľných portov a okamžite si užívať filmy, fotografie alebo hudbu. K dispozícii je tiež funkcia nahrávania televízneho vysielania na pripojené médium.

Internet bez káblov

Súčasťou televízora je aj integrovaný modul WiFi, takže sa môžete ľahko a pohodlne pripojiť k internetu bez nutnosti používania externého zariadenia.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Tizen Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,7 cm Hotovo!
Výška
70,4 cm Hotovo!
Hĺbka
31,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" Samsung UE50J6202 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50J6202. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50 "Samsung UE50J6202. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50 "Samsung UE50J6202.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií