Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

50" Samsung UE50NU7022

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50NU7022
4,7 17 hodnotení
Televízor – SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, HDR10+, PQI 1300 (50Hz), 4K Ultra HD Dimming, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2×HDMI, 1×USB, LAN, optický výstup, CI+, WiFi, HbbTV 2.0, OS Tizen, párovanie s mobilným zariadením, Game Mode, Steam Link, HBO GO, Netflix, web prehliadač, VESA, repro 20W, A
Kód:  WR182b4g Produktové číslo:  UE50NU7022KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung UE50NU7022



Moderné televízory z dielne spoločnosti Samsung si získali srdcia všetkých milovníkov inteligentných spotrebičov. Model UE50NU7022 vás zaujme tenkou, bezrámikovou obrazovkou s uhlopriečkou 50" a kolekciou technológií, ktoré majú na svedomí špičkovú kvalitu obrazu. Milovníci hier ocenia herný režim a kompatibilitu s funkciou Steam Link. Filmoví a seriáloví nadšenci si zase vychutnajú dlhé večery v spoločnosti aplikácií Voyo, Netflix, alebo HBO GO. K televízoru Samsung UE50NU7022 môžete pripojiť množstvo ďalších periférií a dokonca ho môžete spárovať s inými spotrebičmi – napríklad s chladničkou, alebo práčkou. Plusom k dobru je aj fakt, že televízor aj všetky pripojené zariadenia je možné ovládať cez jediný diaľkový ovládač.

Kľúčové vlastnosti 4K televízora Samsung UE50NU7022

  • Obrazovka s uhlopriečkou 125 cm a 4K UHD rozlíšením
  • 10-bitové farebné podanie, HDR10+ a HDR Extreme pre vysoký dynamický rozsah
  • Dvojaké tunery pre príjem pozemného digitálneho, káblového a satelitného vysielania
  • Herný režim a kompatibilita s funkciou Steam Link
  • Pestrá konektivita (WiFi, HDMI, CI+...)
  • Podpora funkcií HbbTV a zrkadlenie obsahu DLNA
  • Prístup k veľkému množstvu seriálov a filmov cez Voyo, Netflix, alebo HBO GO
  • One Remote – ovládanie viacerých zariadení jedným ovládačom
  • Integrované reproduktory s celkovým výkonom 20 W
  • Operačný systém Tizen
  • Moderný útly dizajn s bezrámikovým vyhotovením
  • Webový prehliadač
  • Energetická trieda A

Bezkonkurenčný obraz – kvalitou i veľkosťou

Na dosiahnutie najvyššej obrazovej kvality je televízor Samsung UE50NU7022 vybavený slušným množstvom pokročilých technológií. O vysoký dynamický kontrast a teda bohatšie farebné podanie sa postarajú funkcie HDR a Dynamic Crystal Colour. Technológia HDR Elite, UHD Dimming a podsvietenie Ultra Slim Array zase zabezpečia adekvátnu farebnosť svetlých a tmavých scén. Nové vizuálne zážitky samozrejme sľubujú aj Ultra HD rozlíšenie a displej s uhlopriečkou 50", ktorými Samsung UE50NU7022 iné televízory hravo strčí do vrecka.

Televízor, ktorý si obľúbia milovníci hier, filmov aj seriálov

Pre náruživých hráčov Samsung prichystal herný režim. Televízor stačí jednoducho prepojiť s počítačom, alebo konzolou a herným radovánkam sa môžete oddávať nielen na veľkom displeji, ale navyše s bleskovou odozvou a skvelou plynulosťou (aj pri nastavení najvyšších detailov). Milovníkov filmov a seriálov Samsung UE50NU7022 osloví funkciou inteligentného asistenta.

SMART TV Samsung si u vás doma bude rozumieť aj s inými spotrebičmi

Silnou stránkou modelu Samsung UE50NU7022 je aj dôraz na komfort. Pomocou inteligentného ovládača One Remote môžete ovládať nielen televízor, ale aj ďalšie pripojené periférie – napríklad hernú konzolu. Cez aplikáciu Smart Things je navyše možné televízor spárovať s mobilom, chladničkou, práčkou, alebo zvončekom a diaľkovo tieto zariadenia ovládať.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,48 cm Hotovo!
Výška
69,28 cm Hotovo!
Hĺbka
24,21 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,02 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,97 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, s manželkou jsme se rozhodli pro koupi 50 palcové televize Samsung, 4K, smart LED... Na internetu jsme našli za stejnou cenu modely UE50NU7022 a UE50MU6172. Chci se se zeptat, jaký je mezi nimi rozdíl. Pokud jsem to správně pochopil, tak UE50NU7022 je novější model z roku 2018. Ale obsahuje v sobě všechny přednosti modelu UE50MU6172, který je jedním z nejprodávanějších? Děkuji za podrobnější odpověď.

Dobry den. Prosim Vas, ma televize funkci Kuki?

Dobrý den, má prosím televize Apple TV? Děkuji

Dobrý deň ... Ako funguje prepojenie domáceho kina s tv Samsung UE50NU7022 počujem len zvuk a obraz nemám u starších tv sa to dalo prepínať tu si neviem dať rady . Ďakujem

Dobry den jde k Tv pripojit Playstation 4 slim? Nekde jsem se docetla, ze to nepodporuje format 4K a nevim co to znamena, je to problem? dekuji

Dobrý den.Mám již menší TV Samsung a k ní je malý,multifunkční ovladač a ne takovéhle pádlo jako u této.Lze zakoupit i k tomuto typu takový ovladač? S pozdravem Vohanková

Dobrý den, má tento televizor UE50NU7022 bluetooth? Děkuji za info J.Hanzlík

Dobrý den, jedná se IPS nebo VA panel. Díky

Dobrý den, k tomuto televizoru je zapotřebí zakoupit VESA držák 200×200 nebo 400×400. Info na webech se rozcházejí. S díky Jan Š.

Dobrý den, Je tam možnost nahrávání živého vysílání na usb? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k 50" Samsung UE50NU7022
Príslušenstvo pre 50" Samsung UE50NU7022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50NU7022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung UE50NU7022.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií