Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50" Samsung UE50RU7022

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50RU7022
5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, PQI 1300 (50Hz), Direct LED, HDR10 a HDR10+,, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV, Netflix, HBO GO, Voyo, Tizen OS, VESA 200×200 mm, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR180e9 Produktové číslo:  UE50RU7022KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung UE50RU7022


Na sledovanie obľúbených filmov a relácií môžete staviť na TV s perfektným obrazom a množstvom smart funkcií. Rozmerovo vyhovujúca veľkosť uhlopriečky 50 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí pre každého, kto hľadá televízor dostačujúci do obývačiek, kde má byť sledovanie filmu naozajstným pôžitkom. Neuveriteľné rozlíšenie TV 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód sľubuje jednotné odtiene živých farieb po celej ploche obrazovky. Technológia TV smart vám otvára netušené multimediálne možnosti.

TV 50" Samsung UE50RU7022 – Najpodstatnejšie prednosti

  • Všetok obsah vynikne vo vysokom 4K rozlíšení
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 Hz plne dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • TV s peknou uhlopriečkou 50"
  • Červené tlačidlo na ovládači ponúka možnosť na prechádzanie napríklad aj programu televíznych staníc, prehrávanie programov od začiatku, alebo praktické informácie o počasí
  • Vstavaná WiFi TV na pripojenie na internet
  • Štandard VESA uchytenia s pripravenými otvormi so závitom v rozstupe 200×200 mm na inštaláciu na držiak
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do televízora

Najkvalitnejší obraz TV Samsung

Nechcete nič menšie, než špičkovú kvalitu? Televízor 50" Samsung UE50RU7022 s extrémne jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Označenie 4K TV značí televízor so štvornásobným počtom bodov obrazu oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz má teda 3 840 × 2 160 bodov, a len vďaka tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri priblížení k obrazovke sa vôbec nemení jeho kvalita a je dokonale ostrý. Veľmi jemné rozlíšenie dnes oceníte predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Seriály a filmy, ktoré nie sú natočené v dostatočnom rozlíšení, zvládne televízor preniesť do vyššieho a zlepší tak ľahko ich obraz. Užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva aj rýchly chod najrôznejších funkcií a aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, NETFLIX, HBO Max, Voyo Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
110,2 cm Hotovo!
Výška
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka
26,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, podporuje tento model Airplay, prosím?

Zdravím, má tahle televize klasickej 3.5 jack, nebo jen optické připojení? Díky.

Dobrý deň, chcem sa opýtať ako ďaleko ma TV nôžky na ktorých je postavený, lebo neviem ci sa mi zmesti na môj stolík, ďakujem

Dobrý deň, chcem sa opýtať ako ďaleko ma TV nôžky na ktorých je postavený, lebo neviem ci sa mi zmesti na môj stolík, ďakujem

Diskusia a poradňa k 50" Samsung UE50RU7022
Príslušenstvo pre 50" Samsung UE50RU7022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50RU7022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung UE50RU7022.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií