Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

50" Sony Bravia KDL-50W756C

Zobraziť katalóg
50" Sony Bravia KDL-50W756C
4,4 5 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, uhlopriečka 126cm, Motionflow XR 800Hz, FullHD 1920x1080, DVB-S2/S/T/T2/C, 4x HDMI, 3x USB, Scart, LAN, CI +, MHL, DLNA, WiFi, HbbTV, webový prehliadač, Android, energ. trieda A +
Kód:  WS1050e5 Produktové číslo:  KDL50W756CSAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Sony Bravia KDL-50W756C



Nevyhnutný luxus, tenké vyhotovenie


Doprajte si hodnotnejší zážitok zo sledovania s úchvatnou kvalitou obrazu Full HD v tenkom a elegantnom prevedení. Užívajte si ponuku inteligentnejších funkcií televízora s bezproblémovým a intuitívnym prístupom k širokej ponuke aplikácií, hier, filmov, internetových videí a ďalšieho obsahu.

S pokročilými technológiami, vďaka ktorým je všetko, čo sledujete, ostrejšie, plynulejšie a realistickejšie, je odlišnosť televízorov BRAVIA jasná. Veľa technológií zdokonaľujúcich obraz aj zvuk navodí špičkovú atmosféru kinosály u vás v obývačke.



Spojenie televízorov BRAVIA s platformou Android TV

Váš šikovný televízor je teraz ešte múdrejší. Všetko, čo radi robíte na svojom smartphone alebo tablete, si užite ešte viac na veľkej obrazovke televízora BRAVIA. Integrované je hlasové vyhľadávanie a rýchle intuitívne prostredie One-Flick Entertainment, s ktorým budete mať po ruke obľúbený obsah aj ovládanie všetkých funkcií. Prístup do obchodu Google Play a k ponúkaným aplikáciám robí z televízora Sony naozajstné multimediálne centrum.

Televízia je kompatibilná so zariadením Google Chrome Cast, ktoré vám umožní zdieľať filmy, seriály a fotografie z notebooku alebo mobilného zariadenia so systémom Android alebo iOS.



Rozširujúca sa ponuka príslušenstva

Pripojte k televízoru príslušenstvo a uľahčite si život ešte viac. Gamepad stačí pripojiť k televízoru a zahráte si svoje obľúbené hry na veľkej obrazovke bez toho, aby ste museli kupovať hernú konzolu. Pripojiť môžete bezdrôtovo až 4 ovládače.

Ak chcete urobiť zo svojho televízora v obývacej izbe počítač, pripojte bezdrôtovú klávesnicu typu all-in-one, ktorá vám uľahčí prehliadanie webu, vyhľadávanie obsahu alebo ovládanie aplikácií. Otvorí sa vám úplne nový spôsob využívania obývacej izby. Paleta príslušenstva sa navyše stále rozširuje.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-50W756C

Úchvatné detaily z akéhokoľvek zdroja

Technológia Sony s vysokým výkonom spracovania obrazu zvyšuje rozlíšenie každého pixelu. Jednotlivé časti každého záberu sú analyzované a porovnané so špeciálnou obrazovou databázou. Redukcia šumu pomocou technológie X-Reality PRO znižuje rôzne typy šumu u analógových a digitálnych televíznych signálov, diskov DVD a Blu-ray Disc a dokonca aj u digitálnych fotografií.


Smartphone na veľkej obrazovke

Zobrazujte na obrazovke televízora médiá a aplikácie zo smartphonu pomocou kábla MHL (Mobile High-Definition Link). Prezerajte si videá a fotografie v kvalite HD a využívajte aplikácie na veľkej obrazovke alebo prostredníctvom reproduktorov televízora počúvajte skladby mp3. Jediným káblom sa pripojíte k televízoru BRAVIA a pritom dobíjate batériu telefónu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-50W756C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-50W756C

Motionflow XR pre plynulé zobrazenie akčných scén

Užívajte si hladké a ostré detaily aj vo veľmi rýchlych scénach vďaka technológii Motionflow XR. Táto inovatívna technológia vytvára a vkladá zábery navyše medzi tie pôvodné. Porovnáva najdôležitejšie vizuálne faktory v rade záberov a potom vypočíta zlomok sekundy, kedy v sekvenciách chýba akcia.

Režimy zahŕňajú tiež vkladanie čierneho záberu, ktorý zaistí naozaj filmový obraz bez rozmazania.


Google Cast: Pohodlné prehrávanie na ďalších zariadeniach

Televízory BRAVIA podporujú službu Google Cast * takže môžete ľahko prenášať obľúbenú zábavu zo služby YouTube alebo Pandora vo svojom osobnom zariadení na úchvatnú obrazovku televízora BRAVIA. Môžete použiť zariadenia so systémom Android alebo iOS alebo notebook.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-50W756C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-50W756C

Funkcia One-Flick Entertainment

Ovládajte svet svojho obsahu vďaka rýchlemu a intuitívnemu rozhraniu BRAVIA. Pohybom prsta smerom nahor môžete vyhľadávať televízne ponuku, internetové videá, aplikácie, fotografie alebo iný požadovaný obsah, pohybom dole si zobrazíte doplnkové funkcie, ktoré rozšíria možnosti sledovania.

Jedinečný diaľkový ovládač One-Flick umožňuje rýchle a intuitívne ovládanie, ktoré vás neruší pri sledovaní.


Dotyk, zobrazenie a zdieľanie cez NFC

Stačí sa dotknúť smartphonom alebo tabletom Xperia s funkciou NFC diaľkového ovládača televízora a môžete ho bezdrôtovo zrkadliť na  obrazovke BRAVIA. Nie je nutné žiadne zložité nastavovanie - ihneď si môžete užívať rýchle a stabilné bezdrôtové pripojenie a dokonca zasielať snímky na zobrazenie na televízore BRAVIA v natívnom rozlíšení Full HD.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-50W756C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-50W756C

Premeňte televízor na digitálny rekordér: ZÁZNAM USB HDD

Ukladajte si obľúbené televízne programy na externý pevný disk USB a prehrávajte si ich, kedy sa vám to hodí. Funkcia záznamu USB HDD umožňuje nahrávanie digitálneho vysielania jedným dotykom alebo na základe nastaveného časovača na pripojené zariadenie USB HDD s kapacitou až 2 TB.

Pri sledovaní stačí stlačiť tlačidlo nahrávania. Záznam bude automaticky ukončený pri skončení programu.


Tenké prevedenie z hliníka pre ľahšie upevnenie na stenu

Tenké prevedenie sa ľahko začlení do obývacej izby a umožní ľahšie zavesenie na stenu. Obrazovka má úzky rám, ktorý je ešte zdôraznený hliníkovými a minimalistickými rámčekmi. Môžete sa teda venovať zábave s obrazom takmer od okraja k okraju. Ide o dokonalé spojenie formy a funkcie, ktorého výsledkom je pohlcujúci zážitok zo sledovania.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-50W756C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-50W756C

Stvorené na počúvanie: Režim CLEARAUDIO+

Zvuk rovnako živý ako obraz. Technológia CLEARAUDIO+ dokáže vyladiť zvuk televízora na pôsobivý, citovo obohacujúci zážitok, ktorý vás zdanlivo obklopí. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou a zreteľne bez ohľadu na to, čo práve sledujete.

Reproduktor s technológiou Bass Reflex vytvára čistý, bohatý zvuk od jasných výšok po mohutné hĺbky.

Kompletnú špecifikáciu nájdete na stránkach SONY.
* Používanie tohto televízora vyžaduje súhlas s Podmienkami používania a Zásadami ochrany osobných údajov spoločnosti Google.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Android TV Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,6 cm Hotovo!
Výška
69,1 cm Hotovo!
Hĺbka
19,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

, rada by som sa informovala ohľadne TV 50" Sony Bravia KDL-50W756C, máte ho za 728 € ale inak, za 849 €, prečo je ten jeden kus lacnejší? Vidím tam poznámku, že rozbalené, čo to znamená? Ďakujem za info

Aká je obnovovacia frekvencia panela?

Dobry den, ma tato televize Google play ? Tedy moznost instalovat nektere aplikace ? Chtel bych na teto TV pustit KUKI Tv, coz je dostupna android aplikace na Google play.

Dobry den, lze televizi po zakoupení držáku připevnit na zeď ?

Diskusia a poradňa k 50" Sony Bravia KDL-50W756C
Príslušenstvo pre 50" Sony Bravia KDL-50W756C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Sony Bravia KDL-50W756C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50 "Sony Bravia KDL-50W756C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50 "Sony Bravia KDL-50W756C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50 "Sony Bravia KDL-50W756C.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií