Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

52" Sony Bravia KDL-52EX1AEP

Zobraziť katalóg
52" Sony Bravia KDL-52EX1AEP
Televízor LCD, úhlopříčka 132 cm, 50000:1, 1920x1080 (Full HD), 100Hz, HD DVB-T/ DVB-C, 4x HDMI, PiP, USB, DLNA, EX1
Kód:  WS760g Produktové číslo:  KDL52EX1AEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

52" Sony Bravia KDL-52EX1AEP

Luxusné LCD televízie Sony Bravia s uhlopriečkou 52 "(132 cm) s plným Full HD rozlíšením a vynikajúcim dynamickým kontrastom 50 000:1.Model BRAVIA EX1 sa pýši štýlovým dizajnom fotorámčeka, hrúbkou len 5,45 cm (v najužšom mieste) a skvele padne na vašu stenu.Užite si jednoduché bezdrôtové pripojenie televízora s ďalšími zariadeniami HD ako prehrávač Blu-ray Disc rovnako ako výber vysielacích služieb vďaka funkcii BRAVIA 1080 Wireless (prenos z dodaného prijímača Media Receiver v rozlíšení až 1080i).Tento model disponuje analógovým, plným HD DVB-T tunerom a navyše DVB-C HD tunerom pre sledovanie káblovej televízie.K televízii je pribalený mediálny prijímač, na ktorom je umiestnená väčšia časť konektorov.

O mimoriadnou kvalitou obrazu sa stará technológia BRAVIA ENGINE 3 pre neuveriteľne jasné a výrazné snímky spolu so zdokonalenou technológiou pre vylepšenie kontrastu Advanced Contrast Enhancer.Verné a živé farby potom vykúzli technológiu x.v.Colour.Ak sa radi pozeráte na filmy, je toto ten pravý televízor pre vás, pretože vďaka režimu 24p True Cinema zobrazí filmy presne tak, ako to režisér zamýšľal.

O kvalitný zvuk sa stará digitálny zosilňovač s výkonom 2 x 8 W s efektmi priestorového zvuku z iba dvoch predných reproduktorov vďaka pokročilej technológii S-Force Front Surround.Pomocou funkcie Voice Zoom môžete zmeniť úroveň hlasitosti hlasov, bez toho, aby sa zmenila hlasitosť pozadia.Nechýba ani podpora Dolby Digital a Dolby Digital Plus.

Dostačujúce sú aj možnosťou pripojenia ďalších prístrojov.Pomocou štyroch vstupov HDMI všetky s CEC možno ľahko pripojiť zdroje vysokého rozlíšenia, ako napríklad Blu-ray prehrávače, konzolu SONY PLAYSTATION 3.Tiež analógové signály možno priviesť niekoľkými spôsobmi cez konektor SCART, komponentný alebo kompozitné video vstupy.K dispozícii je aj slot pre karty PCMCIA.Môžete tiež zdieľať hudbu, fotografie a video vďaka pripojenie osobných digitálnych zariadení, ako sú prehrávač WALKMAN alebo iPod, prostredníctvom portu pre digitálne médiá.Svoju televíznu obrazovku môžete ľahko použiť pre zobrazenie digitálnych snímok vďaka technológii USB Photo Viewer a pomocou režime PhotoTV HD sa môžete vidieť v úžasnej kvalite HD.

Aby ste nemali unavené oči je prístroj vybavený zadným osvetlenie WCG-CCFL.Možno ho tiež jednoducho upevniť na stenu pomocou štandardu VESA alebo inštalovať do stojanu, ktorý má možnosť natáčania.

Parametre a špecifikácie:

Obrazovka:
Typ:LCD
Úhlopříčka:52 "(132 cm)
Formát:16:9
Rozlíšenie:1920 x 1080 bodov
Pozorovací uhol:178 °/178 °
Kontrast:50000:1

TV tuner:
Typ:analógový, DVB-T, DVB-C HD
Režimy:4:3,16:9, 14:9, PAL, SECAM, NTSC 3.58/4.43 (vstup videa), PAL60, BG/DK/I/L

Zvuk:
Vstavané stereo reproduktory
Výkon:2 x 8 W
Technológia Dolby Digital plus
Stabilný zvuk

Teletext:
Digital Text
Pamäť na 2000 strán

Vstupy a výstupy:
1x Výstup digitálneho zvuku (optický)
4x Vstupy HDMI
1x D-Sub VGA 15-pin
1x Komponentný vstup
Kompozitný vstup videa
4kolíkový vstup (Y/C) (S Video)
1x USB2.0
1x 3,5 mm jack na slúchadlá
1x Otvor pre karty PCMCIA
2x Vstup RCA AV
Vstup RF
1x Vstup Scart (RGB)
BRAVIA Sync
BRAVIA 1080 Wireless

Ďalšie funkcie:
Zoom
Časovač
Technológia BRAVIA ENGINE
Technológia Live Colour Creation
Rodičovský zámok
Automatické názvy staníc
Svetelný senzor (automatický jas)

Spotreba:
Pohotovostný režim:menej ako 0,45 W
Pohotovostný režim (mediálny prijímač):menej ako 3,4 W
Príkon:324 W
Príkon (mediálny prijímač):19,7 W

Rozmery:
126,2 x 82,2 x 11,5 cm (bez podstavce)

Hmotnosť:
33 kg
2,4 kg mediálny prijímač
43 kg so stolíkom

Obsah balenia:
Registračné disk CD produktu
Napájací kábel
Mediálne prijímač
Európsky záručný list
Šroubky pre stojanček na stôl
Stojan na stôl
Diaľkové ovládanie
Alkalická batéria
Televízor
Registračná karta

//www.bravia-Motionflow.eu/kalkulacka/index.php?price = 4.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
52" (132,08 cm) Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
52" (132,08 cm) Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 52" Sony Bravia KDL-52EX1AEP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 52" Sony Bravia KDL-52EX1AEP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 52" Sony Bravia KDL-52EX1AEP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 52" Sony Bravia KDL-52EX1AEP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 52" Sony Bravia KDL-52EX1AEP.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií