Rapture AP+ plus nový vizuál

55" BenQ DH551F

Zobraziť katalóg
55" BenQ DH551F
Veľkoformátový displej LED, PID, obojstranný, 3000: 1, 700cd/m2, 6,5 ms GTG, Full HD 1920 x 1080, 2x HDMI, AC vstup
Kód:  WT240a Produktové číslo:  9H.F27PU.NA1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" BenQ DH551F

BenQ DH551F je unikátnym obojstranným 55" zobrazovacím panelom, ktorý je určený pre profesionálne a bezchybné zobrazovanie informácií, vďaka špeciálnej konštrukcii, umožňujúcej umiestniť ho všade tam, kde to je práve potrebné. Je teda ideálny napríklad pre zobrazovanie cestovných poriadkov a informácií cestujúcim, možno ho využiť ako reklamný pútač, či štýlovú obrazovku, ktorá oznámi vašim zákazníkom, zamestnancom a ďalším zainteresovaným osobám všetko potrebné - a navyše v perfektnej vizuálnej kvalite, na ktorú rozhodne len tak nezabudnú.

Kľúčové vlastnosti

  • Robustné puzdro, zaisťujúce vysokú odolnosť a spoľahlivosť
  • Moderné HDMI vstupy pre jednoduché pripojenie napr. notebooku
  • Jas 700 cd/m2 pre využitie v exteriéroch
  • Priemerná životnosť až 50 000 hodín
  • Pripravený pre nepretržité použitie 24/7
  • Špeciálny dizajn AERO
  • Kolieska pre voľný presun na miesto určenia
  • Možnosť zavesenia do voľného priestoru

Unikátny v každom smere

Okrem perfektnej vizuálnej kvality a vysokému jasu 700cd/m2, ktorý ho priamo predurčuje na využitie v exteriéroch, je DH551F rovnako vybavený špeciálnou konštrukciou s kolieskami, ktoré mu umožnia presunúť všade tam, kde je to momentálne nutné. Vďaka inovovanému telu, ktorého hrúbka nepresahuje 24 mm, sa hodí aj do zúžených priestorov - napríklad do výkladu obchodu. Vďaka svojmu futuristickému AERO dizajnu pritiahne oči okoloidúcich a prinesie im presne tie informácie, ktoré sú dôležité - pre váš biznis, či inštitúciu. Možno ho postaviť ako na zem, či zavesiť voľne do priestoru - vždy budú ako on, tak aj ním zobrazovaný obsah vyzerať skvele.

Dlhotrvajúci zdroj informácií

Rad D sa môže pochváliť úžasnou priemernou životnosťou až 50 000 hodín, vďaka čomu vydrží aj niekoľko rokov nepretržitej prevádzky. Vďaka výkonu podľa priemyselných noriem a robustnej konštrukcii sú displeje BenQ, určené pre digitálne projekcie vo verejných priestoroch, navyše ešte úspornejšie, než klasické spotrebné modely. Robustné puzdro potom displeju zaručuje vyššiu spoľahlivosť aj v situáciách, v ktorých by u klasických plastových displejov mohlo dôjsť k nenávratnému poškodeniu - napríklad v rámci prepravných centier.

 
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá sa na tom hrať csgo alebo majkraft ? Ked kupim 3 tak budu sa dať spojiť dokopy ?

Diskusia a poradňa k 55" BenQ DH551F
Príslušenstvo pre 55" BenQ DH551F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" BenQ DH551F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" BenQ DH551F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" BenQ DH551F. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" BenQ DH551F.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií