Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" BenQ ST550K

Zobraziť katalóg
55" BenQ ST550K
Veľkoformátový displej LED, 1200: 1, 350cd/m2, 6ms GTG, 4K Ultra HD 3840x2160, 3x HDMI, LAN, 4x USB, D-sub, COAX, IR, X-Sign, repro 2x 8W
Kód:  WT240m Produktové číslo:  9H.F1TTK.RA2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" BenQ ST550K

BenQ ST550K je moderným profesionálnym LED displejom, s ktorým bude predávanie a vystavovanie tovaru vašou radosťou. ST550K je zariadenie, špeciálne upravené pre tzv. Digital signage, alebo digitálne projekcie, určené do verejných priestorov. Je teda ideálny pre prezentáciu produktov, informácií, marketingových správ a ďalšieho obsahu vašim zákazníkom - navyše v perfektnej vizuálnej kvalite, na ktorú rozhodne len tak nezabudnú.

Kľúčové vlastnosti

  • USB vstup pre prehrávanie audiovizuálneho obsahu
  • Operačný systém Android pre prácu s aplikáciami
  • Ovládanie cez LAN
  • UHD rozlíšenie pre perfektne ostré video za každých okolností
  • Integrované reproduktory s výkonom 2x 8 W
  • Vstupy HDMI i D-Sub VGA pre jednoduché pripojenie napr. Počítače
  • Možnosť prichytiť na stenu za pomocou štandardu VESA

Ostrý obraz s ultra detailným rozlíšením

Vďaka vysoko detailnému UHD 4K rozlíšeniu si môžete byť istí, že vaša prezentácia bude vždy perfektne ostrá, zatiaľ čo energeticky úsporné LED podsvietenie sa postará o to, že ekonomicky bude čo možno najviac efektívne, pričom poskytne vždy jasný obraz s prirodzenými farbami.

Operačný systém Android pre rôznorodé využitie

So špeciálne upraveným systémom Android zvládnete viac - od zobrazovania rôznych aplikácií (WPS Office, internetové prehliadače, či napríklad prehrávač médií), cez možnosť priameho prehranie súborov z vašich diskov cez rozhranie USB. Navyše bol operačný systém prepracovaný na uzavretú platformu, čo značí jediné - už žiadne vírusy a neautorizované aplikácie. Taktiež budete mať možnosť aj prehrávať obsah cez MHL a s ním kompatibilné zariadenia - takže ak máte dôležitú produktovú prezentáciu vo vašom mobilnom telefóne - žiadny problém.

Spravujte zariadenia i na diaľku

S inteligentným systémom ovládania cez sieť máte vaše zariadenie vždy dokonale pod kontrolou. Okrem toho, že poskytuje väčšie pohodlie, ponúka ďalšie šikovné funkcie, ako napríklad integráciu s plánovacími systémami, e-mailové upozorňovanie na vznikajúce problémy, centralizovaný monitoring a správu a naviac možnosť ľahko vypnúť nepoužívané zariadenia, vďaka čomu ušetríte značné množstvo nákladov, vynaložených na spotrebovanú energiu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" BenQ ST550K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" BenQ ST550K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" BenQ ST550K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" BenQ ST550K.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií