AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

55" iiyama ProLite TF5537MSC MultiTouch biely

Zobraziť katalóg
55" iiyama ProLite TF5537MSC MultiTouch biely
Veľkoformátový displej dotykový, IPS LED, 16: 9, FullHD 1920x1080, 1100: 1, 500cd/m2, 12ms, HDMI, DVI-D, VGA, RS 232C, mini Jack, repro 2x 7W, VESA 600x400
Kód:  WA895n12 Produktové číslo:  TF5537MSC-W2AG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" iiyama ProLite TF5537MSC MultiTouch biely Predaj skončil

55" iiyama ProLite TF5537MSC MultiTouch biely

Displej radu 37MSC je zameraný na používanie na verejných miestach, dáva dôraz na výnimočný farebný rozsah a široké pozorovacie uhly,aby pritiahol pozornosť na zobrazený obsah. Displej vyniká oproti štandardným displejom vyšším kontrastom, tmavšími odtieňmi čiernej a oveľa lepšími pozorovacími uhlami. Obraz bude vyzerať dobre bez ohľadu na to, pod akým uhlom sa na neho pozeráte. Antireflexná vrstva na povrchu sa používa, aby nedochádzalo k problémom s odrazmi, ktoré narušujú reprodukciu farieb, kontrastu a viditeľnosť vôbec. Tiež robí obrazovku menej náchylnou na usadzovanie prachu, mastnoty a nečistôt.

Kľúčové vlastnosti

  • Príťažlivý, skvele viditeľný obraz
  • Citlivosť pre dotyky až 12 prstov
  • Prekrytie sklom odolným proti poškrabaniu
  • Antireflexné sklo na minimalizáciu odrazov
  • Zabudované solídne ozvučenie (2 × 7 W)
  • Možnosť Open frame inštalácie
  • Orientácia aj na výšku
  • IR extender

Vtiahne do obsahu

Displej využívajúci technológiu AMVA3 však nielen zobrazuje, ale interaktívne prepojí používateľov s pripraveným prostredím. Dotyková technológia bola založená na kapacitnom snímaní, ktoré si zachováva citlivosť aj napriek prekrytiu odolným sklom. Aj keby sa sklo poškriabalo, citlivosť zostáva nedotknutá. K tomu je technológia schopná sňať viac dotykov, než máte prstov na rukách! Snímanie 12 dotykov naraz dokáže obslúžiť naozaj každého alebo aj viac používateľov súčasne.

Pripravený do terénu

Okrem vynikajúcej kvality obrazu je displej dodávaný v robustnom rámčeku, takže je vhodný aj pre náročnejšie prostredia. Alebo ho možno naopak uviesť do "holého" stavu (Open frame). Je ideálnym riešením na vybudovanie vlastného terminálu v maloobchode, kiosku alebo kdekoľvek na verejnosti, kde môže slúžiť napríklad ako informačný terminál, na zadávanie požiadaviek, interaktívne prezentácie a všetko ostatné, čo pre jeho obrazovku pripravíte.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
20 h/deň Hotovo!
Typická spotreba
76 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
20 h/deň Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
76 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Verze TF5537MSC-W2AG (dle produkrového čísla) by měla mít provoz 24hod/den. 20hod/den má verze PROLITE TF5537MSC-B1AG.

Diskusia a poradňa k 55" iiyama ProLite TF5537MSC MultiTouch biely
Príslušenstvo pre 55" iiyama ProLite TF5537MSC MultiTouch biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" iiyama ProLite TF5537MSC MultiTouch bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" iiyama ProLite TF5537MSC MultiTouch weiß.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií