AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

55" Orava LT-1390

Zobraziť katalóg
55" Orava LT-1390
Televízor 3D SMART LED, zakrivený, uhlopriečka 140 cm, 400 Hz UMR, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-T/C MPEG4 tuner, 2x HDMI, 2x USB, SCART, VGA, LAN, WiFi ready, DLNA, internetový prehliadač, USB/HDD nahrávanie, 2x 12.5 W, energ. trieda A
Kód:  WO455a3 Produktové číslo:  LT-1390 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Orava LT-1390

Nechajte sa obklopiť zakrivenou obrazovkou. Spolu s Ultra HD rozlíšením vás vystrelí do vzrušujúceho sveta 3D obrazu. Jemné zakrivenie obrazu prehĺbi 3D efekt až do tej miery, že budete mať pocit, že sa vám postavy z filmov prechádzajú priamo v obývacej izbe. Televízna realita bude takmer na nerozoznanie od skutočného sveta. Ostrý obraz a plynulosť dynamických scén zaistí 400 Hz frekvencia spracovania obrazu. Vydarený ultraštíhly dizajn, použitie moderných technológií a vynikajúca výbava predurčujú tento televízor k tomu, aby sa stal multimediálnym centrom vo vašej domácnosti.

Viac než televízor


Televízor sa môže pýšiť množstvom užitočných funkcií a širokými možnosťami pripojenia ďalších zariadení. Pomocou LAN konektora sa jednoducho pripojíte do domácej siete. Televízor je po kúpení WiFi adaptéra pripravený na pripojenie k WiFi. Využite nainštalovaný prehliadač a začnite surfovať na internete. Pripravené sú aj ďalšie aplikácie, ako napríklad Youtube. Nepreberné množstvo ďalších si ľahko stiahnete v internetovom obchode. Prenášanie súborov v domácej sieti uľahčuje technológia DLNA.

Digitálne z antény, kábla aj USB portu


Televízor disponuje integrovaným HD tunerom na DVB-T príjem pozemného digitálneho vysielania aj príjem káblovej televízie DVB-C. USB konektory umožňujú okrem prehrávania digitálneho obsahu z externých diskov aj nahrávanie televíznych relácií. Dva HDMI konektory poslúžia na pripojenie Blu-ray prehrávača alebo notebooku. Skvelý zvukový výstup ponúknu dva reproduktory s celkovým výkonom 25 W.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Mám chápat že TV nemá integrovaný WiFi přijímač a je třeba ho mít připojený v USB portu?

ma tato tv inteligentní ovladac

Jaký typ 3D TV podporuje? Pasivní či aktivní? Jsou součástí balení také 3D brýle?

Diskusia a poradňa k 55" Orava LT-1390
Príslušenstvo pre 55" Orava LT-1390 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Orava LT-1390. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "Orava LT-1390.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií