PET AD homeoffice

55" Samsung UE55BU8502

Zobraziť katalóg
55" Samsung UE55BU8502
4,0 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, PQI 2200 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177d50 Produktové číslo:  UE55BU8502KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung UE55BU8502


Televízor 55

Na sledovanie športu aj filmov alebo seriálov si doprajte televízor 55" Samsung UE55BU8502 s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Slušná uhlopriečka 55 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí do priestranných izieb. Dokonalé rozlíšenie 4K TV vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy sľubuje jednotné odtiene živých farieb až k okrajom samotnej obrazovky. TV Smart prináša netušené multimediálne možnosti. Vďaka funkcii Miracast bude možné zdieľanie obrazu z mobilu.

Zaujímavé vlastnosti televízora 55" Samsung UE55BU8502

  • Televízor Samsung má uhlopriečku 55"
  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Snímková frekvencia 50 / 60 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Samsung je hybridný podľa vzoru HbbTV 2.0, ktorý kombinuje širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Tzv. červené tlačidlo ponúka možnosti na čítanie napr. TV programu, archívov, spätné prehrávanie, informácií o počasí alebo spravodajstvo
  • Funkcionalita ovládania hlasom vyradzuje nutnosť hľadania ovládača
  • Game Mode eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu počas hry, takže máte nad hrou nekompromisnú kontrolu
  • Vstavaná WiFi v TV na pripojenie k sieti
  • Štandard VESA prichytenia s predom vyrezanými závitmi na skrutky vo vzdialenosti 200×200 na montáž na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie
  • Iste oceníte možnosť prehrávania 360° videa
Televízor 55
Televízor 55

Exkluzívna kvalita obrazu televízora Samsung

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? televízora 55" Samsung UE55BU8502 s jemným rozlíšením uchváti všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K znamená panel so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti donedávna najbežnejším Full HD typom. Obraz televízora Samsung je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje vysoké prekreslenie a skvelé detaily. Ani pri priblížení k obrazovke nestratí nič zo svojej kvality, je vždy perfektne ostrý. Veľkú jemnosť obrazu oceníte ako pri bežnom obsahu, tak pri filmoch z veľkokapacitných Blu-ray diskov. Aj staršie filmy a seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, vie spracovať dopočítaním a ich obraz trochu vylepší. Príjemným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchly priebeh najrôznejších aplikácií, tieto TV totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 55" Samsung UE55BU8502

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, o funkčnosť mať strach nemusíte. Nové tuzemské vysielanie DVB-T2 bude tento televízor ovládať, netreba riešiť nič ďalšie. V prípade káblového typu možno zapojiť 55" Samsung UE55BU8502 pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Na využitie všetkých funkcií potrebujete internet, na ktorý je pripravený bežným konektorom. Ak sa nechcete púšťať do inštalácie kábla, bude veľmi praktická možnosť pripojiť ho k internetu bezdrôtovo, cez WiFi. Rovnako ako pri smartfónoch a počítačoch, nájdete nielen užitočné originálne aplikácie a služby, ale aj klasické webové rozhranie. Na spárovanie s ďalšou elektronikou sa možno spoľahnúť na Bluetooth. Skoro samozrejmou funkciou televízora Samsung je prehrávanie externých diskov a flash diskov pomocou USB konektora. Podporovanými zvukovými formátmi sú Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Samsung

TV 55" Samsung UE55BU8502 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, Steam Link, Facebook, Google Duo a T-Mobile TV GO. Umožnené je takisto premietať obsah z Apple zariadení vďaka AirPlay 2, či už ide o fotky z galérie, alebo streamovanie videa. Zdieľať obraz z mobilu budete môcť zásluhou funkcie Miracast. Pre väčšie pohodlie nemusíte telefón zakaždým pripájať ručne, pretože do budúcna sa bude s TV párovať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
93 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
93 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi ready Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,21 cm Hotovo!
Výška
77,4 cm Hotovo!
Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,57 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nemám tak ani dotaz, jako spíš informaci pro budoucí kupující. Je to dva dny co jsem zakoupila Televizi 55" Samsung UE55BU8502. Tv je super, ostrý obraz, čistý zvuk, jednoduché ovládání. Televize Vás provede veškerým nastavením + spousta chytrých funkcí, pecka i pro náročného diváka. Pokud Vám ovšem záleží i na vzhledu Tv, budete zklamaní. Fotografie uvedené k tomuto výrobku nejsou reálné. Fotky vůbec nepatří k této televizi. Podstavec Tv není tvarově takový, jako je uveden na fotografii. Podstavec je menší obdélník vyčnívající od televize směrem do prostoru. Celkově to působí dost humpolácky. Pro někoho banalita, pro mě zklamání. Bohužel v parametrech ani celkovém popisu Tv se nic o tvaru podstavce nepíše, takže by opravdu pomohlo, kdyby byla přidána reálná fotka výrobku, ať zákazník ví co kupuje. Osobně to teď budu řešit uchycením na zeď.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jakej rok je výroby tato televize tak aby nebyla stará víc jak 2 roky děkuji.

Dobrý den. Opravdu nemá aplikaci pro O2TV?

Diskusia a poradňa k 55" Samsung UE55BU8502
Príslušenstvo pre 55" Samsung UE55BU8502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung UE55BU8502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung UE55BU8502. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung UE55BU8502. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung UE55BU8502.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií