Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

65" NEC MultiSync V652

Zobraziť katalóg
65" NEC MultiSync V652
Veľkoformátový displej Public display, AMVA3, LED podsvietenie, 16:9, FullHD 1920x1080, 4000:1, 320cd/m2, 8ms GTG, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, slot STV2 OPS, repro 2x10W , prevádzkový čas do 16 h denne, bez stojanu
Kód:  WN357b Produktové číslo:  60003395

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" NEC MultiSync V652

Referenčný displej NEC PD V652 sa stal novou vlajkovou loďou série V s možnosťou prevádzky 16 hodín denne. Uhlopriečka o veľkosti 65" tak z tohto monitora robí perfektného kandidáta pre upútanie pozornosti návštevníkov v obchode, pri prezentáciách, v riadiacich miestnostiach a mnohých ďalších verejných priestoroch. Novinku je možné ľahko nakonfigurovať ešte pred inštaláciou pomocou špeciálnej inovatívne aplikácie pre Android. Veľmi výhodná je aj prítomnosť čipu NFC, ktorý znižuje náklady a čas potrebný pre inštaláciu panela tým, že možno ľahko nakonfigurovať nastavenia v mobilnej aplikácii NEC a následne toto nastavenie bezdrôtovo prenesiete do displeja jednoduchým priblížením mobilu k NEC PD V652.

Matica displeja disponuje Full HD rozlíšením, tj 1920x1080 pixelov pre jemné zobrazenie aj tých najmenších detailov. Na podsvietenie slúži úsporná LED technológia, vďaka ktorej V652 dosahuje typického jasu 320 cd/m2. Vybavený senzorom okolitého osvetlenia si potom ďalej upravuje intenzitu jasu, takže zbytočne nezaťažuje vaše oči vysokým jasom v neosvetlenej miestnosti a vo veľmi osvetlenej miestnosti potom displej podľa potrieb osvetlí, tak aby bolo možné sledovať obsah vždy bez ťažkostí. Poteší aj vysoký kontrast, ktorý zvýrazní rozdiely medzi tmavými a svetlými scénami. Spolu s podporou tzv profilu DICOM je veľmi vhodný aj na použitie v zdravotníctve pri zobrazovaní napr RTG snímok. Naopak pre akčné prezentácie s rýchlymi prechodmi je nutná rýchla odozva, ktorá činí skvelých 8 ms GTG.

Okrem vizuálneho zážitku vás tento vrcholný model zaujme aj zabudovanými stereo reproduktory s výkonom 2x 10 W. Výrobca venoval veľkú pozornosť aj konektorovej výbave, ktorá pozostáva z digitálnych video vstupov HDMI, DVI-D alebo DisplayPort a analógových D-Sub a komponentných/kompozitných vstupov. HDMI vie okrem obrazovej zložky prenášať aj audio bez nutnosti použitia ďalších káblov. Nechýba ani 3,5 mm jack konektor ako vstup pre samotný audio signál. Kedykoľvek je taktiež možné bezdrôtovo vylepšiť výkon displeja vďaka podpore OPS.

Displej ponúka široké možnosti riadenia ovládania. Na výber máte sériový vstup, diaľkové ovládanie, ale napríklad aj pomocou Ethernetového kábla cez konektor RJ-45. NEC V652 dostal do výbavy tiež hlásenie poplachu pomocou automatických emailov alebo možnosť nastavenia PIN na ochranu proti krádeži.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
16 h/deň Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
16 h/deň Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" NEC MultiSync V652 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" NEC MultiSync V652. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" NEC MultiSync V652.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií