AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

65" Panasonic TX-65CS620E

Zobraziť katalóg
65" Panasonic TX-65CS620E
Televízor SMART LED, uhlopriečka 164 cm, 400 Hz BMR, Full HD 1920 x 1080, DVB-T/C, H.264, 3x HDMI, 2x USB, CI+, Scart, Media Player, Adaptive Backlight Dimming, webový prehliadač, HbbTV, DLNA, LAN, TV Anywhere, Swipe & Share, vyrobené v ČR
Kód:  WX248w5h Produktové číslo:  TX-65CS620E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Panasonic TX-65CS620E

Bezkonkurenčný obraz

Vysoká obrazová kvalita dostala vysokorýchlostný systém spracovania, čím je obraz ostrejší a stabilnejší pre oči. Oproti nižším sériam sa tento televízor totiž pýši vysokokontrastnou obrazovkou Bright Panel Plus s inteligentným riadením Adaptive Backlight Dimming, ktorá neustále analyzuje obraz a podľa neho prispôsobuje množstvo svetla. Vďaka tomu dokáže optimálne podať ako pôsobivo jasné scény, tak aj najtemnejšie odtiene tmavých scén. Obraz pristane nielen televíznemu vysielaniu, ale najmä Blu-ray filmom. Samozrejmosťou sú inteligentné funkcie, aby vaša televízna zábava nikdy nekončila.


Len váš

Upravte si televízor Panasonic podľa seba. Inteligentnú domovskú obrazovku je možné prispôsobiť pomocou obľúbených aplikácií a internetových stránok, farebnej schémy či pozadia. Majte úvodnú obrazovku presne takú, akú potrebujete podľa vašich osobných požiadaviek. Televízor vám cez funkciu My Stream ponúkne aj televízne programy, seriály, filmy či internetové stránky.


Swipe & Share

Prezerajte si multimédiá uložené v inteligentnom telefóne alebo tablete priamo na televízore. Jednoduchým prejdením prsta po displeji sa všetko prenesie a zobrazí priamo na veľkej obrazovke. Prepojenie inteligentnej elektroniky s televízorom je mimoriadne ľahké s vylepšenou aplikáciou.


Streamovanie televízneho vysielania

Do televízorov, ktoré sa dajú nastaviť ako streamovací klienti, môžete streamovať vysielanie, prevedené na signály internetového protokolu pomocou domáceho streamovacieho servera, napríklad televízora VIERA najvyššej triedy alebo set-top boxu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,3 cm Hotovo!
Výška
88,4 cm Hotovo!
Hĺbka
34,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" Panasonic TX-65CS620E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Panasonic TX-65CS620E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "Panasonic TX-65CS620E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Panasonic TX-65CS620E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií