Rapture Rapture

65" Philips BDL6526QT

Zobraziť katalóg
65" Philips BDL6526QT
Veľkoformátový displej VA, E-LED, 6 dotykových bodov, 5000: 1, 16: 9, 350 cd/m2, 8 ms, FullHD 1920 x 1080p, 2x HDMI, DVI-D, VGA, OPS, USB, DisplayPort, PIP, VESA 400 x 400, M6, reproduktory 2x 10 W, diaľkový ovládač
Kód:  WC146c Produktové číslo:  BDL6526QT/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Philips BDL6526QT

Vitajte v riešeniach pre verejné prezentácie v odbore vzdelávania, maloobchodu a v podnikovom prostredí vôbec. Odpadajú všetky hranice, pretože prsty sú priamym prvkom ovládania. Flexibilita viacdotykového ovládania prináša to najlepšie v oblasti interakcie s kolegami aj zákazníkmi. Vďaka využitiu špičkových technológií ide o jeden z najviac komplexných displejov, ktorý zapôsobí na diváka tým správnym dojmom. Nech podnikáte v čomkoľvek, profesionálny vzhľad sa vždy oplatí.

Kľúčové vlastnosti

  • Interaktívnejší zážitok so 6 dotykovými bodmi naraz
  • Živé farby a ostrosť Full HD rozlíšenia
  • Jemnosť mimoriadneho kontrastného pomeru
  • Rovnaká kvalita i pri pohľade z ostrého uhla
  • Konštrukčne pripravený na nepretržité zobrazovanie
  • OPS slot pre prehrávač médií kompatibilný so štandardom OPS
  • Kontrola intenzity podsvietenia na ušetrenie nákladov

Ďalšou silnou stranou displeja je optimalizácia na nepretržitú prevádzku. Displej prináša ostrý obraz so živými farbami. K tomu je možné displej sledovať takmer z ľubovoľného uhla bez zmeny farebnosti. Tieto vlastnosti ho predurčujú na zobrazovanie informácií pre široké publikum. Typickým príkladom sú predajné priestory maloobchodu, pohostinstvá, ale aj najrôznejšie verejné inštitúcie vrátane úradov a škôl.

Nekonečné možnosti

Za vychytávku možno považovať slot OPS meniaci displej na komplexné riešenie digitálnej prezentácie. Vďaka nemu máte možnosť upgradovať alebo meniť hardvér podľa potreby. Displej vďaka slotu OPS môžete rozšíriť o celý rad modulov vrátane rozlične výkonných PC, prehrávačov médií a iné riešenia, odkiaľ viesť prezentácie. So slotom OPS máte značne rozšírené scenáre použitia.

Inteligentná správa

Vzdialenou správou ovládajte a upravujte všetky verejné displeje pomocou výkonného softvérového nástroja a prostredníctvom RJ-45 alebo RS-232. Smart Control dokáže nastaviť vstup videa, upraviť nastavenia farieb, nastaviť ID displeja pri vytváraní videostien a dokonca aj vykonávať diagnostiku stavu jednotlivých displejov. Budete teda mať k dispozícii všetky nástroje potrebné k správe displejov z jedného centrálneho umiestnenia.

 

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" Philips BDL6526QT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Philips BDL6526QT.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií