65" Samsung 65Q950TS

Zobraziť katalóg
65" Samsung 65Q950TS
Televízor SMART QLED, 165cm mm, Ultra HD 8K,, Miracast, HbbTV 1.5, Netflix, Steam Link, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS
Kód:  WR181q7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung 65Q950TS


Na sledovanie športu aj filmov alebo seriálov si môžete dopriať televízor s luxusným obrazom a množstvom funkcií. Rozmerná hodnota uhlopriečky 65 " ruka v ruke s rozlíšením Ultra HD 8K je úplne dostačujúca pre tých, čo sa obzerajú po televízore vhodnom do izby veľmi náročného diváka. Neuveriteľné rozlíšenie 8K Ultra HD ponúka osemnásobok detailov oproti štandardnému full HD. Technológia QLED, vynájdená spoločnosťou Samsung, vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy Quantum Dot istí neskutočne živé farby až po samé okraje plochy televízora. Výsledný obraz je tak touto technológiou podaný s dokonalou vernosťou. Smart technológia televízora prináša širokú škálu multimediálnych funkcií.

Hlavné rysy televízora 65" Samsung 65Q950TS

  • Obraz detailný ako nikdy predtým vďaka 8K rozlíšeniu
  • Vernosť farieb aj výnimočný jas sú výsledkom použitej QLED technológie
  • Televízor disponuje uhlopriečkou 65"

Najkvalitnejší obraz TV Samsung

Náročnejší diváci sa uspokoja len s tým najlepším. 65" Samsung 65Q950TS s extrémne jemným rozlíšením je pre vás ako stvorená. Prídomok 8K pripadá panelu s počtom 16-násobku zobrazovacích bodov, než majú zavedené Full HD obrazovky. Základom obrazu je teda plných 7 680 × 4 320 pixelov, a preto ponúka absolútne najvyššiu úroveň detailov. Ani pri priblížení k obrazovke nestráca kvalitu, je vždy perfektne ostrý. S 8K obrazovkou môžete sledovať najobľúbenejšie filmy aj ďalší obsah v maximálnej dosiahnuteľnej kvalite. Seriály a filmy, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, navyše televízor umelo prepočíta do vyššieho a tým obraz vylepší. Tak trochu vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie rôznych aplikácií, hardvér týchto televízorov je totiž silnejší.

QLED zaistí prirodzené farby Kvalitu obrazu zaistí jedinečná technológia QLED, ktorá má vylepšený systém diód na podsvietenie panela. Zobrazuje preto najširšiu paletu farieb a jej obraz je skutočne verný predlohe. Okrem toho môže dosahovať nadpriemerný jas a dobre sa pozoruje aj vo veľmi svetlej miestnosti. Jej obraz je perfektný a bezchybný aj ak na sledovanie zvolíte veľmi ostrý uhol.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Operačný systém
Tizen Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, Miracast Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
15 cm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" Samsung 65Q950TS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung 65Q950TS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung 65Q950TS.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií