AD homeoffice AlzaBoxy Q1

65" Samsung UE65AU7022

Zobraziť katalóg
65" Samsung UE65AU7022
4,3 19 hodnotení
Televízor SMART LED, 165cm, 4K Ultra HD, PQI 2000 (50Hz), HLG, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV 2.0, Tizen, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WR178g1 Produktové číslo:  UE65AU7022KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung UE65AU7022


Radi by ste si v domácom prostredí vytvorili tú skvelú filmovú atmosféru, ktorá vás obklopuje v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor Samsung. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HLG. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás posadia do kresla na dlhé hodiny. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Smart TV Samsung využíva pokročilý operačný systém Tizen a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad doplní čierna farba.

Televízor 65
Televízor 65

Zásadné vlastnosti televízora 65" Samsung UE65AU7022

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor Samsung
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia LCD LED a podporované formáty HLG
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung je založený na modernom operačnom systéme Tizen
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Edge LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Index spracovania obrazu predstavuje 2000 PQI
  • O zvuk ako v kine sa stará Dolby Digital Plus
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV a inteligentný ovládač
  • Obľúbená filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, Canal+, Telly, Apple TV a Xbox Game Pass

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor Samsung predáva obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená, že obraz je vykreslený so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, a tak sú všetky filmy a programy prenášané na vašu obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Edge LED sa vyznačuje umiestnením LED diód iba na okrajoch obrazovky a je priaznivou voľbou pre tých, ktorí preferujú TV so štíhlym rámčekom a moderným dizajnom.

Televízor 65
Televízor 65

LCD LED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia LCD LED TV poskytuje pútavý zážitok. LED technológia prináša obrazovke výrazný jas a brilantnú farebnú reprodukciu, to vytvára optimálne podmienky na sledovanie filmov aj v osvetlených miestnostiach. Využíva LED diódy umiestnené za LCD panelom, to umožňuje dosiahnuť čistý obraz.

Podporuje širokú škálu formátov HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne je vybavený štandardom HLG. Celková kvalita obrazu televízora je reflektovaná indexom spracovania obrazu, ktorý predstavuje 2000 PQI.

Staňte sa nepremožiteľným hráčom s televízorom Samsung

So vstavanými hernými funkciami budete na špici v boji protihráčov. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčska skúsenosť skutočne intenzívna. Televízor Samsung pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Samsung

Vďaka prítomnosti funkcie HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez potreby pripájania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete.

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

LCD LED televízor Samsung vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami.

Hrajte Xbox hry aj bez vlastníctva konzoly!

Služba Samsung Xbox Game Pass je skvelou príležitosťou pre všetkých herný nadšencov, ktorí chcú mať prístup k širokému výberu hier priamo na svojom televízore Samsung. Stačí sa pripojiť k internetu a mať aktívne predplatné služby, aby ste mohli začať hrať bez nutnosti sťahovania hier alebo vlastníctva hernej konzoly Xbox. Služba je pravidelne aktualizovaná novými hrami, takže vždy máte prístup k najnovším a najhorúcejším titulom. Túto inováciu ponúka Samsung v exkluzívnej spolupráci so službou Xbox Game Pass a jej cloudovými technológiami, ktoré umožňujú hranie hier na diaľku.

Rozmery:

91,58 × 144,75 × 30,85 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

72,11 × 8,11 cm (V × H)

Hmotnosť:

19,6 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
100 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
141 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
100 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
141 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, Canal+, Telly, Apple TV, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,75 cm Hotovo!
Výška
91,58 cm Hotovo!
Hĺbka
30,85 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,11 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,11 cm Hotovo!
Hmotnosť
19,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den mám problém mám tuto TV a pořídil jsem si domácí kino samsung a po zapojeni přes opticky kabel z TV do kina funguje pouze 2.1 namísto 5.1 zkoušel jsem to zapojit i přes HDMI kabel ale furt je to stejne tak jsem se chtěl zeptat jestly to lze nějak zprovoznit a nebo to bohužel bude stále přehrávat jenom zvuk 2.1 namísto 5.1 děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne nashledanou

Zdravím, jaký je k televizi ovladač? je to ten jednoduchý nebo ten prehistorický? Děkuji.

Dobry den, jaky tip ovladace je prosim k TV dodavan? Ma.aplikace Magenta Tv + Sledovani Tv? diky

dobrý deň, má, prosím, satelitný tuner? treba niečo dokúpiť? ďakujem

Dobrý den, umí tento model přehrávat obsah z externího HDD? Děkuji.

Chtěl bych se zeptat, jde bezdrátově sdílet obraz z PC s operačním systémem Windows 10 a 11? Nejde mi to zprovoznit a chtěl bych nejdřív zjistit, zda není problém pouze na mé televizi.

Po výpadku elektrickej siete a opätovnom obnovení napájania sa TV zapne? prípadne je to niekde nastaviteľné ?

Ihned po zakoupení, fleky svítivého typu po obvodu. TV z mimočeské distribuce. S reklamaci samsung nechtel nic mit..."doporucuju"

Dobrý den, je možné na televizi sledovat O2 TV, případně je možné aplikaci na O2 TV doinstalovat ? Děkuji

Dobrý den podporuje tv HBO MAX?

12
Diskusia a poradňa k 65" Samsung UE65AU7022
Príslušenstvo pre 65" Samsung UE65AU7022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung UE65AU7022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65AU7022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65AU7022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung UE65AU7022.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií