Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

65" Samsung UE65BU8002

Zobraziť katalóg
65" Samsung UE65BU8002
Televízor SMART LED, 165cm, 4K Ultra HD, PQI 2200 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 400×300, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177g4 Produktové číslo:  UE65BU8002KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung UE65BU8002


Televízor 65

Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov si môžete zaobstarať televízor 65" Samsung UE65BU8002 s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Plne dostačujúca uhlopriečka 65 " spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD je veľmi dobrou voľbou do všetkých izieb filmových nadšencov. Dokonalé rozlíšenie UHD TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Výrobcom použitá technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy sľubuje dlhú životnosť obrazových bodov až k okrajom samotnej obrazovky. Smart TV vám otvára možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Za pomoci funkcie Miracast budete môcť zdieľať obraz z mobilu.

Najvýznamnejšie vychytávky televízora 65" Samsung UE65BU8002

  • TV Samsung poskytuje uhlopriečku celkovo 65"
  • Jemné 4K rozlíšenie zaistí dokonalé detaily
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Televízor Samsung ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, to je spojenie širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Červené tlačidlo na ovládači dovoľuje prehliadanie napríklad aj aktuálnych programov TV staníc, možnosť navštíviť archívy relácií, predpovede počasia či spravodajstvo
  • Funkcionalita ovládania hlasom eliminuje nutnosť klasického ovládania
  • Herný režim znižuje odozvu na minimum počas hry, čiže vám už neunikne jediný nepriateľ
  • Vstavaná WiFi v TV umožňuje pripojenie na internet
  • Štandard VESA prichytenia s predom vyrezanými závitmi na skrutky v rozstupe 400×300 na pripevnenie na stojan
  • Prenosový protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami
  • Každý si iste zamiluje prehrávanie 360-stupňového videa
Televízor 65
Televízor 65

Mimoriadna kvalita obrazu televízora Samsung

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? televízora 65" Samsung UE65BU8002 s výnimočným rozlíšením je pre vás najlepšou voľbou. Pomenovanie 4K znamená obrazovku so štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov, než majú zavedené Full HD obrazovky. Obraz televízora Samsung je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje vysokú úroveň detailov. Ani pri sledovaní z menšej vzdialenosti netrpí stratou kvality, vždy je dokonale ostrý. Nadpriemernú jemnosť obrazu oceníte pri veľkom množstve kvalitnej produkcie, najmä pri filmoch z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy či seriály nenatočené v patričnom rozlíšení skúsi preniesť do vyššieho a ľahko vylepší ich obraz. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejšie fungovanie aplikácií a ďalších funkcií, tieto TV totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 65" Samsung UE65BU8002

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, o funkčnosť mať strach nemusíte. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 tento TV zvláda, nič ďalšie netreba riešiť. U používateľov káblového typu sa zapojí 65" Samsung UE65BU8002 pomocou tzv. DVB-C tunera. Na veľkú časť tých najzaujímavejších funkcií potrebujete internet, na ktorý je pripravený bežným konektorom. Ak už ste dali káblom zbohom, existuje možnosť pripojiť sa bezdrôtovo, pomocou WiFi. Rovnako ako na počítači, aj tu nájdete popri originálnych aplikáciách klasické webové rozhranie. Na rýchle spojenie s ďalšou elektronikou poslúži schopnosť pracovať s Bluetooth signálom. Pre mnohých nevyhnutnou funkciou TV Samsung je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku cez USB port. Podporuje zvukové formáty Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Samsung

TV 65" Samsung UE65BU8002 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, Steam Link, Facebook, Google Duo a T-Mobile TV GO. Budete môcť takisto prenášať obsah z Apple zariadení pomocou AirPlay 2, či už sa to týka fotiek z galérie, alebo streamovania videa. Zdieľanie obrazu z mobilu je možné vďaka funkcii Miracast. Pre maximálne pohodlie nie je nutné telefón zakaždým ručne pripájať, ale do budúcna sa bude s TV párovať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
124 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
182 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
124 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
182 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi ready Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,09 cm Hotovo!
Výška
86,96 cm Hotovo!
Hĺbka
28,18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,19 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,57 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v parametrech uvádíte, že tato TV podporuje PIP, rád bych se tedy zeptal, kde se tato funkce zapíná? Děkuji, přeji pěkný den.

Diskusia a poradňa k 65" Samsung UE65BU8002
Príslušenstvo pre 65" Samsung UE65BU8002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung UE65BU8002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65BU8002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65BU8002. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung UE65BU8002.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií