Rapture AD homeoffice

70" iiyama ProLite TH7067MIS-B2AG MultiTouch

Zobraziť katalóg
70" iiyama ProLite TH7067MIS-B2AG MultiTouch
Veľkoformátový displej dotykový, UV2A LED, 10 dotykových bodov, 16:9, 4000:1, 350cd/m2, 5ms GTG, FullHD 1920x1080, 3x HDMI, DVI-D, 3x VGA, 3x mini-jack, 2x USB, LAN, RS232C, PIP , repro 2x 10W, VESA 600x400
Kód:  WA896a6 Produktové číslo:  TH7067MIS-B2AG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

70" iiyama ProLite TH7067MIS-B2AG MultiTouch Predaj skončil

70" iiyama ProLite TH7067MIS-B2AG MultiTouch

Vzdelávacie a firemné inštitúcie teraz môžu mať interaktívny displej, ktorý oproti interaktívnym tabuliam nenaruší žiadny tieň. So špičkovou plochou typu UV2A uvidíte vysoko kvalitný obraz so širokými uhlami, ktoré ručia za rovnaké podanie farieb pri pohľade odkiaľkoľvek v miestnosti. Spolu s reálne zobrazovaným rozlíšením Full HD je tým najlepším pre zobrazovanie grafiky rôznych typov, ktorá pritiahne pozornosť širokého publika. Antireflexný povrch navyše drasticky znižuje odrazy svetla, aby bol obraz dobre viditeľný za každého osvetlenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový displej s obriou 70" uhlopriečkou pre komerčné a vzdelávacie účely
  • Moderné UV2A pre živé farby zo všetkých uhlov pohľadu
  • Antireflexný poťah zabraňuje odleskom
  • Podpora až 10 dotykov naraz s vysokou presnosťou
  • Nehrozí opotrebovanie vrchnej dotykovej vrstvy (infračervené snímanie)
  • Bez počítača pustí prezentáciu, video a iný obsah z USB alebo internej pamäte

Vystačí si sám

Infračervená technológia registruje dotyk s veľkou presnosťou, či už používate prst alebo stylus. Technológia nie je závislá na vrchnej vrstve, takže sa nikdy neopotrebuje. Displej s podporou 10 dotykov naraz a so softvérom EasiNote dovoľuje priame zapisovanie do súborov, aby ste si nové nápady odniesli so sebou. Tiež zvláda bez potreby počítača púšťanie prezentácií, videá a takmer akéhokoľvek uloženého obsahu na zariadení USB alebo v internej pamäti.

Bohatá konektivita

K displeju môžete pripojiť ako moderné zariadenie s digitálnym HDMI a DVI výstupmi, tak aj staršie prístroje s VGA rozhraním či kompozitným signálom. Okrem USB 2.0 a USB 3.0 vstupov pre priame prehrávanie sa nezabudlo ani na sieťový LAN konektor pre pripojenie k internetu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 70" iiyama ProLite TH7067MIS-B2AG MultiTouch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70" iiyama ProLite TH7067MIS-B2AG MultiTouch.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií