Rapture Rapture

70" NEC MultiSync P703

Zobraziť katalóg
70" NEC MultiSync P703
Veľkoformátový displej Public display, UV2A, LED podsvietenie, 16:9, FullHD 1920 x 1080, 5000:1, 500 cd/m2, 8 ms GTG, HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-Sub, LAN, RS-232C, slot OPS, repro 2 x 10 W, vhodný pre prevádzku 24 h denne, bez stojanu
Kód:  WN358b Produktové číslo:  60003480

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

70" NEC MultiSync P703

Referenčný displej NEC PD P703 s možnosťou prevádzky 24 hodín denne ponúka uhlopriečku 70 " a je tak skvelým kandidátom pre upútanie pozornosti návštevníkov v obchode, pri prezentáciách, v riadiacich miestnostiach a mnohých ďalších verejných priestoroch. Displej je možné ľahko nakonfigurovať ešte pred inštaláciou pomocou špeciálnej inovatívnej aplikácie pre Android. Veľmi výhodná je aj prítomnosť čipu NFC, ktorý znižuje náklady a čas potrebný pre inštaláciu panela tým, že sa ľahko nakonfigurujú nastavenia v mobilnej aplikácii NEC. Toto nastavenie následne bezdrôtovo prenesiete do displeja jednoduchým priblížením mobilu k NEC PD P703. Do výbavy tohto displeja spadajú aj zabudované programovateľné snímače, ako je ľudský senzor a teplotný senzor.


Matica displeja disponuje Full HD rozlíšením, tj 1920 x 1080 pixelov, pre jemné zobrazenie aj tých najmenších detailov. Na podsvietenie slúži úsporná LED technológia, vďaka ktorej P703 dosahuje typického jasu 500 cd/m2. Senzorom okolitého osvetlenia si potom ďalej upravuje intenzitu jasu, takže zbytočne nezaťažuje vaše oči vysokým jasom v neosvetlenej miestnosti. Vo veľmi osvetlenej miestnosti potom displej podľa potrieb osvetlí tak, aby bolo možné sledovať obsah vždy bez ťažkostí. Poteší aj vysoký kontrast, ktorý zvýrazní rozdiely medzi tmavými a svetlými scénami. Spolu s podporou tzv. profilu DICOM je veľmi vhodný aj pre použitie v zdravotníctve pri zobrazovaní napr. RTG snímok. Naopak pre akčné scény s rýchlymi prechodmi je nutná blesková odozva, ktorá činí skvelých 8 ms.


Okrem vizuálneho zážitku vás tento vrcholný model zaujme aj zabudovanými stereo reproduktormi s výkonom 2 x 10 W. Zadná strana displeja poskytuje široké možnosti pripojenia vstupných aj výstupných zariadení. Možno využiť HDMI konektorov ako vstupov tak aj výstupov, pomocou ktorých je možné prenášať audio aj video signál zároveň. Ako každé moderné zobrazovacie zariadenie obsahuje digitálny DisplayPort, avšak dorozumie sa aj so zariadeniami vybavenými DVI-D, alebo analógovým D-Sub rozhraním. Samozrejmosťou sú aj dva audio vstupy v podobe 3,5 mm jack konektorov. Kedykoľvek je taktiež možné bezdrôtovo vylepšiť výkon displeja vďaka podpore OPS. Nechýba ani sériový vstup, konektor RJ-45 alebo diaľkové ovládanie pre pohodlné riadenie. Tento model je dodávaný bez stojanu.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

bezna cena na 6420 EUR, trosku to tu mate predrazene :)

Diskusia a poradňa k 70" NEC MultiSync P703
Príslušenstvo pre 70" NEC MultiSync P703 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70" NEC MultiSync P703.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií