75" Samsung 75Q950TS

Zobraziť katalóg
75" Samsung 75Q950TS
Televízor SMART QLED, 191cm mm, Ultra HD 8K,, HbbTV, Netflix, Steam Link, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS
Kód:  WR181q8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Samsung 75Q950TS


Pre športové aj filmové zážitky si doprajte TV s výnimočným obrazom a bohatými funkciami. Nadpriemerná veľkosť uhlopriečky 75 " ruka v ruke s rozlíšením Ultra HD 8K je vhodná pre každého, kto chce televízor pre plnohodnotný zážitok z filmu skoro ako z kina. Dokonalé rozlíšenie Ultra HD 8K vďaka 24 miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia QLED, vyvinutá firmou Samsung, vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy Quantum Dot sľubuje maximálnu kvalitu farieb až po samé okraje plochy televízora. Preto je obraz s touto konkrétnou technológiou podaný s dokonalou vernosťou. Smart technológia televízora prináša nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám.

Kľúčové funkcie televízora 75" Samsung 75Q950TS

  • Obraz tej najvyššej jemnosti vďaka exkluzivnímu 8K rozlišení
  • Dokonale verné zobrazenie farieb s technológiou QLED
  • Obrazovka s peknou uhlopriečkou 75"

Luxusná kvalita obrazu televízora Samsung

Kvalita obrazu je pre vás nadovšetko? 75" Samsung 75Q950TS s extrémne jemným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Prídomok 8K znamená obrazovku so 16-násobkom takzvaných obrazových bodov oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz sa teda skladá z 7 680 × 4 320 pixelov, a vďaka tomu dosahuje extrémne úrovne vykreslených detailov. Ani pri priblížení k obrazovke nestratí nič zo svojej kvality a zostáva ostrý. Vďaka veľkolepej 8K obrazovke sa môžete na filmy z Blu-ray diskov aj ďalší obsah pozerať v najlepšej dosiahnuteľnej kvalite. Aj staršie filmy či seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, televízor vie prepočítať a tým ich vylepší. Vedľajším, ale užitočným efektom vysokého rozlíšenia, býva svižnejšie fungovanie rôznych aplikácií, podobné televízory mávajú veľmi silný hardvér.

QLED zaistí prirodzené farby Záruku kvality dáva obrazu unikátna technológia QLED, ktorá podsvecuje panel obrazovky systémom farebných diód. Zobrazuje preto v súčasnosti najširšie spektrum farieb a neexistuje spôsob, ako predviesť obraz vernejší predlohe. K tomu má vysokonadpriemerný jas a dobre sa na ňu pozerá aj vo veľmi svetlej miestnosti. Jej obraz je bez najmenších chybičiek aj ak na sledovanie zvolíte veľmi ostrý uhol.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Operačný systém
Tizen Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Základný hotelový režim Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 75" Samsung 75Q950TS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung 75Q950TS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Samsung 75Q950TS.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií