AP+ nový vizuál Aplikace

75" Samsung UE75BU8502

Zobraziť katalóg
75" Samsung UE75BU8502
5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 191cm, 4K Ultra HD, PQI 2200 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 400×400, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177i40 Produktové číslo:  UE75BU8502KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Samsung UE75BU8502


Radi by ste si do svojho domova preniesli atmosféru, ktorú prežijete pri sledovaní filmov v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor Samsung. Prežite úžasné vizuálne zážitky vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10, HDR10+ a HLG. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne ohromia a budú tým pravým pôžitkom. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync a Ideálne pre PlayStation 5 ponúka uspokojenie aj tým najväčším herným nadšencom. Brilantný obraz sprevádza aj ohromujúci zvuk pod taktovkou 20W reproduktorov. Smart TV Samsung využíva moderný operačný systém Tizen a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Na pripevnenie televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný ako súčasť balenia.

Televízor 75
Televízor 75

Zásadné vlastnosti televízora 75" Samsung UE75BU8502

  • Filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor Samsung
  • Ohromujúce vizuálne zážitky ponúka moderná technológia LCD LED a podporované formáty HDR10, HDR10+ a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete ohromení zvukom 20W reproduktorov
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung využíva moderný operačný systém Tizen
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Edge LED
  • K výbave patrí HDR a Local Diming
  • Index spracovania obrazu predstavuje 2200 CMR
  • O zvuk sa postará Dolby Digital Plus
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Doprajete si preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Skylink Live TV, Steam Link, Facebook, Google Meet a Magio TV

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Usaďte sa a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor Samsung je vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky schopný zobrazovať veľmi podrobný obraz. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, čo umožní prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez straty kvality. Technológia Edge LED disponuje LED diódami umiestnenými iba na okrajoch obrazovky a je esteticky príjemným výberom pre tých, ktorí si prajú TV so štíhlym profilom a elegantným vyhotovením. Funkcia lokálneho stmievania má na starosti kontrolu podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas bez toho, aby to výrazne ovplyvnilo kvalitu jasných častí obrazu.

Televízor 75

LCD LED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. LED technológia prináša obrazovke výrazný jas a brilantnú farebnú reprodukciu, čo prispieva k príjemnému sledovaniu filmov aj v osvetlených miestnostiach. Je vybavená LED diódami umiestnenými za LCD panelom, čo prináša čistý obraz.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HDR10+ a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 upravený na základe scény s maximálnym jasom. HDR10+ umožňuje, že jas obrazu sa mení dynamicky pre každú snímku. O celkovej kvalite obrazu televízora svedčí index spracovania obrazu, ktorý predstavuje 2200 CMR.

Staňte sa neohrozeným herným profesionálom s televízorom Samsung

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync a ideálne pre PlayStation 5 bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s krásnou plynulosťou a bez rušivého trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaistí ostrý a plynulý pohyb. Televízor Samsung funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor ponúka možnosť ovládania hlasom. Všetky prepojené zariadenia môžete ovládať jednoducho pomocou jedného inteligentného ovládača. Len stlačíte tlačidlo a zobrazíte si svoju obľúbenú aplikáciu.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Samsung

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor premieňa na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online možnostiam a funkciám bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. S televízorom si ľahko nastavíte aj webový prehliadač. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke televízneho prijímača. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Jedinečnou vlastnosťou je možnosť prehrávania videa v režime 360°. Budete mať schopnosť pohybovať sa po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. To vám otvorí možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Ideálny televízor pre každého z vás

Umožňuje integráciu s ostatnými inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast a WiFi ready. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Digital Plus.

Vychutnajte si nekonečný prístup k obľúbeným multimediálnym funkciám

LCD LED televízor Samsung vás určite upúta svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás program v televízii prestane zaujímať, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a pustite si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály. Špeciálna funkcia PIP (picture in picture), čiže obraz v obraze, umožní sledovať obraz z dvoch zdrojov na jednej obrazovke.

Rozmery:

102,7 × 167,67 × 33,9 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

96,1 × 2,66 cm (V × H)

Hmotnosť:

32,5 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
156 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
235 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
156 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
235 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi ready Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,67 cm Hotovo!
Výška
102,7 cm Hotovo!
Hĺbka
33,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,66 cm Hotovo!
Hmotnosť
32,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 75" Samsung UE75BU8502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung UE75BU8502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Samsung UE75BU8502. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" Samsung UE75BU8502. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Samsung UE75BU8502.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií