Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

9" Hyundai PDL 983 UHDDVBT

Zobraziť katalóg
9" Hyundai PDL 983 UHDDVBT
4,2 37 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 23 cm, 800x480px, DVB-T MPEG4 tuner, nahráva na USB/HDD, MKV, USB, HDMI výstup, čelný AV vstup/výstup, repro, energ. trieda A
Kód:  WHY204f1 Produktové číslo:  HYUPDL983UHDDVBT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

9" Hyundai PDL 983 UHDDVBT

Televízia vhodná na cestovanie

Idete na dlhší pobyt a nechcete premeškať pokračovanie večerníčka, obľúbený program alebo film? Ak máte prenosný televízor značky Hyundai s digitálnym tunerom DVB-T, už to nebude problém! Stane sa ideálnym spoločníkom na cestách aj doma. Chcete začať dovolenku pohodovým cestovaním? Bez kriku a akýchkoľvek otázok vašich detí? Kúpte im prenosný televízor, ktorý ich v aute zaručene zabaví.

Užitočné funkcie

Prenosný televízor Hyundai je vybavený užitočnými funkciami, ako napríklad Record Ready. Táto funkcia Vám umožní digitálne nahrávať relácie na externý HDD alebo Flash disk. Vďaka funkcii Timeshift si môžete od sledovaného programu odskočiť a pustiť si ho znova s časovým posunom. Po pripojení k väčšiemu televízoru je možné vďaka USB vstupu používať zariadenie aj ako multimediálny prehrávač, ktorý prehráva všetky bežné formáty ako JPG, BMP, MP4, MP3 atď.

Praktické doplnky

K prenosnému televízoru dostanete aj bohaté príslušenstvo, ako napríklad praktickú tašku na bezpečné uloženie prístroja s popruhom pre zavesenie na sedadlo automobilu, adaptér do auta, AV kábel, diaľkové ovládanie a anténu pre príjem digitálneho signálu. Televízor plne podporuje české titulky, disponuje zabudovanými reproduktormi, slúchadlovým a AV výstupom, AV aj HDMI vstupom, nabíjacím akumulátorom.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
9" (22,86 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Bez podpory SMART Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
9" (22,86 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26,5 cm Hotovo!
Výška
15,5 cm Hotovo!
Hĺbka
3 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mam dotaz k teto TV: 9" Hyundai PDL 983 UHDDVBT. Je mozne napajeni i 24V?, nebo jen 12V?.

Diskusia a poradňa k 9" Hyundai PDL 983 UHDDVBT
Príslušenstvo pre 9" Hyundai PDL 983 UHDDVBT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 9" Hyundai PDL 983 UHDDVBT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 9" Hyundai PDL 983 UHDDVBT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 9" Hyundai PDL 983 UHDDVBT.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií