Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon EOS 7D Mark II body

Zobraziť katalóg
Canon EOS 7D Mark II body
4,9 11 hodnotení
Digitálna zrkadlovka CMOS 20.9 Mpx, DIGIC 6, RAW, 3 "LCD, Ful HD video, SD/SDHC/SDXC, mini HDMI
Kód:  OC088e33 Produktové číslo:  9128B039 Stránky výrobcu

Canon EOS 7D Mark II body

S dôrazom na rýchlosť


Dajte zbohom zmeškanému okamihu a zachyťte si jedinečné chvíle do parádnych snímok - nie jednej, ale radšej celej rady. So svojou rýchlosťou kombinovanou s presnosťou je kandidátom pre profesionálne snímanie športu i akčných scén . Zatiaľ čo schopnosť fotografovať za slabého osvetlenia a vstavaný systém GPS ,predstavujú skvelú voľbu aj pre fotografovanie na cestách . Či už fotografujete prírodu, športové stretnutia alebo život okolo vás, 7D Mark II dosiahne dokonale ostrých snímok a jemných detailov aj pri slabom osvetlení.

To najlepšie krát 2


 Nekompromisným riešením pre spracovanie 20Mpx výstupu sú hneď 2, aktuálne najvyspelejšie obrazové procesory DIGIC 6 ! Takýto výkon vám otvára dvere k fotografovaniu rýchlosťou až 10 snímok za sekundu s plným automatickým zaostrovaním a expozíciou. Vďaka veľkej vyrovnávacej pamäti možno snímky v JPEG zhotovovať neobmedzene dlhú dobu! Len držte prst na spúšti a nečakajte na vhodný okamih, ktorý by ste navyše mohli premeškať.

Scéna pod drobnohľadom


65 zaostrovacích bodov pod diktátom zaostrovacieho systému ITR presne sleduje pohybujúce sa objekty. Ostrenie sa nerozhádže, ani keď niekto prejde pred objektívom . Citlivosť automatického zaostrovania sa,možno prispôsobiť pomocou jednoduchého nástroja, ktorý upravuje priebežné zaostrovanie. Neustále presné meranie expozície obstaráva snímač s rozlíšením 150 000 pixelov s rozdelením scény na 252 oblastí. Jednotlivé oblasti analyzuje a automaticky upravuje expozíciu alebo dáva odporúčania. Pripravte si vlastné nastavenia danej scény a kedykoľvek sa bude hodiť, bude po ruke.

Do prvej línie


S fotoaparátom sa počíta do každých podmienok. Potrebnú odolnosť pre prácu v teréne mu dodáva robustná konštrukcia zo zliatiny horčíka. Ak sa zhorší počasie, fotografujte pokojne ďalej. Ovládacie prvky majú zvýšenú odolnosť voči nepriazni počasia a chránia tak fotoaparát proti vode a prachu. Dva sloty pre pamäťové karty umožňujú automatické zálohovanie počas fotografovania alebo rozšírenie úložnej kapacity, aby ste v kritickej chvíli nemuseli vyberať plnú kartu a vkladať prázdnu.

Režimy pre pokročilé snímanie


Snímanie v režime HDR zachová detaily v tmavých tieňoch aj v oblastiach s najvyššími úrovňami jasu. Fotoaparát urobí tri snímky rýchlo za sebou pri rôznych expozíciách a následne ich spojí do fotografie s prirodzeným podaním problematických oblastí. Zaujímavým efektom, sú snímky zložené pomocou násobnej expozície, takže sa snímky vrstvia na seba. V jednom nevšednom snímku zaznamená celý priebeh pohybu . Funkcie videa zahŕňajú záznam v rozlíšení Full HD (1080p) pri rýchlostiach snímania 50 alebo 60 sn./S, čím docielite z rýchlej scény veľmi plynulé spomalené zábery.

Doplňujúce informácie:

Obrazový snímač:
Nízkopásmový filter: pevný s fluoridovou povrchovou vrstvou
Čistenie snímača: integrovaný čistiaci systém EOS

Objektív:
Montáž objektívu: EF/EF-S
Ohnisková vzdialenosť: Ekvivalent 1,6 násobnej ohniskovej vzdialenosti objektívu

Súvislé fotografovanie:
Max. približne 10 snímok/s (rýchlosť je zachovaná až pre nekonečný počet snímok JPEG alebo 31 snímok RAW s kartou UDMA7)

Zaostrovanie:
Typ: TTL-CT-SIR s vyhradeným snímačom CMOS
Systém automatického zaostrovania/AF body: 65 krížových AF bodov (stredový bod je výnimočne citlivý dvoukrížový pri f/2,8 v strede, krížový pri f/8 a citlivý do -3EV) (11)
Rozsah automatického zaostrovania (AF): EV -3 až 18 (pri teplote 23 ° C a citlivosti ISO 100)

Citlivosť ISO:
Automatická (100 až 16 000), 100 až 16 000 (v krokoch po 1/3 alebo v krokoch po celých číslach)
Citlivosť ISO možno zvýšiť na H1: 25 600 a H2: 51 200
Pri snímaní filmov: automatické nastavenie (100 až 16 000), ručné nastavenie 100 až 16 000 (v krokoch po 1/3 EV alebo 1 EV), rozsah citlivosti ISO možno rozšíriť do H: 25 600

Hľadáčik:
Pokrytie (vertikálne/horizontálne): Približne 100%
Zväčšenie: Približne 1,0 ×
Bod oka: Približne 22 mm (od stredu šošovky okulára)
Dioptrická korekcia: -3 až +1 m-1 (dioptrie)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!

Snímač

Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/7 840 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
29,4 s Hotovo!
Maximálne ISO
51 200 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
10 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Bajonet
Canon EF, Canon EF-S Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč máte cenu u tohoto těla 44.490Kč, když ostatní prodejci fototechniky mají nyní cenu v průměru o 5000Kč menší?

Dobrý den, Existuje pro canon eos 7dmkii folie nebo sklo pro ochranu horního stavového displaye?

Diskusia a poradňa k Canon EOS 7D Mark II body
Príslušenstvo pre Canon EOS 7D Mark II body Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS 7D Mark II tělo.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií