Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DENON AVR-S650H Black

Zobraziť katalóg
DENON AVR-S650H Black
5 1 hodnotení
AV receiver 5.2, výkon 135 W/kanál, minimálna impedancia 4 Ohm, 5× reproduktorový výstup, 2× výstup pre aktívny subwoofer, RCA/Cinch 2× vstup, 1× gramofónový vstup, 2× anténny vstup, USB, WiFi a Bluetooth, podpora Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio, FM Tuner, RDS, Spotify, TIDAL, eARC, TuneIn (internetové rádiá) a Dolby Vision, multiroom, diaľkové ovládanie
Kód:  JD220i7i1 Produktové číslo:  AVRS650HBB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-S650H Black

5,2-kanálový prijímač 4K Ultra HD AV s funkciou online streamovania

AV prijímač Denon AVR-S650H disponuje špičkovým výkonom 135 W na kanál a podporou online streamovania z obľúbených hudobných služieb Apple Music, Spotify, Deezer či Tidal, vďaka čomu sa stane povinnou výbavou každého hudobného nadšenca. Prístroj využíva technológiu Dolby Vision a HLG pre vysokokvalitný prenos obsahu v rozlíšení 4K Ultra HD. Nechýba ani podpora hlasových služieb Amazon Alexa, Google Assistant alebo Apple Siri, technológia zónového ozvučenia HEOS či podpora prehrávania hudby vo vysokom rozlíšení (WAV, FLAC, ALAC a DSD 2,8/5,6 MHz).


Špičkový zvukový výkon

Špičkový výkon

AV prijímač DENON AVR-S650H disponuje diskrétnymi zosilňovačmi, ktoré poskytujú veľký výkon 135 W na kanál (6 ohmov, 1kHz, THD 10 %). Ovládače s nízkou impedanciou zabezpečia prevádzkovú stabilitu pre širokú škálu reproduktorov, prostredníctvom ktorých prenášajú dokonale vyvážený zvuk.

6 HDMI konektorov

6 konektorov HDMI 

Prístroj je vybavený 5 vstupmi HDMI a 1× výstupom HDMI s podporou obsahu vo vysokom rozlíšení 4K Ultra HD, Dolby Vision, HDR10, BT.2020, širokou škálou farieb a sub vzorkovaním 4:4:4 Pure Color. Nechýba ani podpora HDCP 2.3 na zobrazenie obsahu chráneného proti kopírovaniu.

Podpora Amazon Alexa

Podpora hlasového ovládania

Vďaka podpore služieb Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri môžete prístroj pohodlne ovládať hlasovými príkazmi. Nastavte hlasitosť, preskakujte skladby a prepnite medzi mediálnymi vstupmi bez nutnosti použitia diaľkového ovládania.

Automatické ladenie Audyssey

Profesionálny nástroj pre automatické ladenie zvuku

Pre presnú zvukovú kalibráciu sú nové modely prijímačov DENON dodávané so softvérom EQ Audyssey, ktorý sa postará o jednoduché a presné nastavenie zvukového výstupu. Audyssey disponuje meracím mikrofónom, ktorý analyzuje zvuk zo všetkých reproduktorov vo vašom domácom kine, vďaka čomu zabezpečí optimálne nastavenie prijímača.

Jednoduché nastavenie

Jednoduché nastavenie

Po pripojení televízora k prístroju AVR-S650H cez rozhranie HDMI sa na obrazovke zobrazí program Denon Setup Assistant, ktorý vás krok za krokom prevedie nastavením prístroja. Jednotlivé reproduktorové spoje sú navyše farebne označené, čo uľahčí usporiadanie a pripojenie káblov reproduktorov.

Bluetooth a WiFi pripojenie

Pripojenie Bluetooth a WiFi 

Prístroj je vybavený bezdrôtovým rozhraním Bluetooth a WiFi s duálnou anténou, vďaka čomu môžete bez problémov streamovať hudbu vo vysokej kvalite aj v preťaženom mestskom prostredí. Vychutnajte si počúvanie obľúbenej hudby z inteligentných mobilov bez nutnosti ich prepojenia káblom.

Bezdrôtová technológia HEOS

Bezdrôtová technológia HEOS

Prostredníctvom bezdrôtovej technológie HEOS si vychutnáte vašu obľúbenú hudbu v akejkoľvek miestnosti vo vašej domácnosti. Môžete prehrávať rovnakú skladbu vo všetkých miestnostiach alebo zvoliť odlišnú hudbu pre konkrétnu miestnosť.

Podpora Apple AirPlay 2

Podpora Apple AirPlay 2

Streamujte hudbu z obľúbených hudobných služieb Apple Music či Spotify alebo prehrávajte videá z YouTube a Netflixu z ľubovoľného prístroja iPhone, iPad, Mac alebo Apple TV. Počas prehrávania je zvuk dokonale synchronizovaný s reproduktormi AirPlay 2.

USB port s podporou Hi-Res Audio

Port USB s podporou Hi-Res Audio

Doprajte si neuveriteľnú vernosť zvukových stôp vo vysokom rozlíšení s možnosťou dekódovať až 24-bitové/192 kHz ALAC, FLAC a WAV bezstratové súbory, rovnako ako DSD 2,8 MHz a 5,6 MHz formáty cez predný port USB a sieťové zdroje.


Parametre a špecifikácia

Anténny vstup
2 × Hotovo!
Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
2 × Hotovo!
Aktívny subwoofer (RCA/Cinch)
2 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
5 × Hotovo!

Vstupy

Anténny vstup
2 × Hotovo!
Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
2 × Hotovo!

Výstupy

Aktívny subwoofer (RCA/Cinch)
2 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
5 × Hotovo!

Funkcie

Vlastnosti a funkcie
FM Tuner, RDS, Spotify, TIDAL, eARC, TuneIn (internetové rádiá), Dolby Vision Hotovo!
Diaľkové ovládanie
Áno Hotovo!
displej
Áno Hotovo!

Rozmery

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
339 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
5.2 Hotovo!
Výkon na kanál
135 W Hotovo!
Impedancia
4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!
Formáty priestorového zvuku
Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio Hotovo!
Prehrávané formáty cez sieť
FLAC Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
MP3, WMA, AAC Hotovo!

Konektivita

Konektivita
USB, WiFi, Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky receivery 5.1

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň Alza,môžte sa hambiť predávať tento receiver za takúto nehoráznu cenu!!! pozrite iné e-shopy,napr. na Heuréke ich ponúka najmenej 5 obchodov za 379 eúr a doprava zadarmo!!! A dúfam že to aspoň uverejníte...

Dobrý den. Vlastním 3D televizi Samsung UE55C8000. Bude výstup HDMI z přístroje DENON kompatibilní se vstupem TV? Výstup HDMI z YAMAHA htr 4072 nekomunikoval a musel jsem vrátit. (pravděpodobně HDCP 2.2.) Děkuji

Dobry den, prosim vas, muzete mi doporucit jine Polk repro (regalove) misto Polk T 50 jak je mate v setu s AVR DENON AVR-S650H? Z duvodu mista musim mit repro na zdi. Dekuji

Dobrý den, na podzim roku 2020 jsem u vás koupil tento receiver a po zapojení šlapalo vše parádně. Poslední dva měsíce mám ale problém při streamování hudby ze Spotify. Problém je takový, že při spuštění přehrávání z aplikace Spotify a volbě přehrávání přes receiver se tento automaticky zapne a začne přehrávat, což je v pořádku, ale na displeji receiveru se místo nápisu Spotify roluje nápis "No network connection" což je nesmysl když se hudba normálně přehrává. Přístroj se ale po chvíli vypne, protože si myslí ze je bez připojení k internetu. Můžete mi prosím poradit kde by mohl být problém?

Dobrý den, kdy bude zesilovač opět dostupný?

Dobrý deň Mám 5.0 reproduktory zo staršej veže SONY dali by sa pripojiť k dennou avr-s650h? Ďakujem

Dobrý den, hudbu, video i fotografie mám uložené na NAS serveru na domácí síti. Dokáže se 650H k těmto souborům dostat a přehrát je, když nikde ve specifikaci nevidím DLNA? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze k tomuto recieveru připojit bezdrátový subwoofer od LG SN8Y? Děkuji

zdravím, bude mi s týmto receiverom fungovať aj pasívny Subwoofer?

Dobrý den. Umožňuje S650H v modu STEREO se vstupem Phono nastavení funkce balanc, výšky a basy? Který typ DENON 5.2(1) doporučujete když bude převážně používán jako Hi-Fi dvoukanál. Děkuji. Láďa

123
Diskusia a poradňa k DENON AVR-S650H Black
Príslušenstvo pre DENON AVR-S650H Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-S650H Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií