Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech USB Unifying receiver

Zobraziť katalóg
Logitech USB Unifying receiver
4,6 48 hodnotení
Prijímač – až pre šesť zariadení Unifying
Kód:  LOGuni01 Produktové číslo:  910-005236

Logitech USB Unifying receiver

Logitech logo

USB prijímač pre klávesnice a myši

USB Unifying RECEIVER

Prijímač Logitech USB Unifying receiver až pre šesť zariadeni Unifying

Ovládajte až 6 zariadení Logitech Unifying

Vlastníte niekoľko zariadení model Logitech Unifying, ale zapĺňajú vám ich prijímače väčšinu vašich USB portov? Potom vyskúšajte tento USB prijímač Logitech USB Unifying receiver, s ktorým pripojíte až 6 zariadení súčasne. Vďaka bezdrôtovej technológii Advanced bude pripojenie maximálne spoľahlivé a bezproblémové, a to až na vzdialenosť 10 metrov. S týmto prijímačom máte navyše možnosť pripojenia myši, či klávesnice Easy-Switch k druhému počítaču, takže môžete vykonávať naozaj skutočný multitasking. USB prijímač Logitech v elegantnom miniatúrnom vyhotovení čiernej farby je možné využiť aj ako náhradu za už stratený prijímač k zariadeniam Logitech Unifying.

Minimalistický dizajn

Zanedbateľné rozmery

Ak často prenášate svoj notebook, nemusíte sa obávať  straty USB prijímača. Nový USB prijímač Logitech Unifying Receiver má totiž také malé rozmery, že ho môžete ponechať v USB slote aj v prípade prenášania.

Prijímač Logitech USB Unifying receiver až pre šesť zariadeni Unifying
Prijímač Logitech USB Unifying receiver až pre šesť zariadeni Unifying

Skvelá náhrada USB prijímača

Vlastníte niektoré zariadenie Logitech zo série Unifying? V prípade straty USB prijímača sa nemusíte rozčuľovať. Tento USB Receiver je kompatibilný so všetkými Unifying produktmi.

Doplnkový prijímač pre funkciu Logitech Easy-Switch

Aby ste zvýšili svoju produktivitu na maximum, je dôležité využitie všetkých vymožeností, ktoré Logitech Unifying zariadenie má. Tento USB prijímač vám uľahčí prepínanie medzi jednotlivými zariadeniami, pretože ho môžete využiť ako doplnkový prijímač do ďalšieho zariadenia. Vaša Logitech Flow zostava teraz bude zase o niečo rozsiahlejšia.

Prijímač Logitech USB Unifying receiver až pre šesť zařízeni Unifying
Prijímač Logitech USB Unifying receiver až pre šesť zařízeni Unifying

Veľmi stabilné pripojenie

Celá komunikácia medzi zariadením a prijímačom prebieha pomocou technológie Logitech Advanced s frekvenciou 2,4 Ghz. Komunikácia funguje bez meškania a výpadkov až na desaťmetrovú vzdialenosť.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Externý Hotovo!
Pripojenie radiča k PC
USB 1 Hotovo!
Vstupy/Výstupy radiča
USB 2.0 Hotovo!
Operačný systém
Mac OS 10.10 a novší, Windows 10, Windows 7, Windows 8 Hotovo!
Šírka
15 mm Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie radiča k PC
USB 1 Hotovo!
Vstupy/Výstupy radiča
USB 2.0 Hotovo!

Kompatibilita

Operačný systém
Mac OS 10.10 a novší, Windows 10, Windows 7, Windows 8 Hotovo!

Rozmery

Šírka
15 mm Hotovo!
Výška
6 mm Hotovo!
Hĺbka
9 mm Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB redukcie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám myš Logitech g pro wireless a ztratil jsem tento příjmač. :( Můj dotaz zní, zda bude tato sranda fungovat s myší Logitech g pro wireless? (potřebuji to vědět, protože ta myš mě stála 3.5 tisíce a nechci kupovat novou) Děkuji za odpověd a popřípadně o radu o jiné řešení, děkuji a přeji pěkný den :)

Dobrý den, je to spíš rada než dotaz. Pořídil jsem si tento příjmač a spároval jej s dvěmi myšmi - M525 (originální jsem ztratil) a M175 (originál, "neunifying" jsem měl, kde jsem to chtěl jenom vyzkoušet). Obě myši krásně s tímto příjmačem fungují, bohužel u M175 se jaksi zrušilo pouto mezi starým neuniverzálním příjmačem a neufunguje ani softwarové odpárování od tohoto unifying příjmače. Takže pozor pro všechny, kdo by chtěl zkoušet podobné věci.

software k tomu nebyl, ani návod. Někomu se bude hodit: Musíte stáhnout Logitech Unifying software a jestli chcete jako já používat jednu klávesnici a myš k pc a televizi, je potřeba to spárovat. Odpojíte původní přijímač , zapnete soft, vypnete zařízení, zapnete a už to jede. Je dobré si pro přecvakávací čísla nastavit ty správná

Dobrý den, bude tento přijímač fungovat i na Logitech MX Vertical? Děkuji

Dobrý den, bude tento přijímač fungovat s myškou Logitech Anywhere MX, ten původní jsem ztratil. Děkuji.

Dobrý den, bude tento receiver fungovat s myší Logitech MediaPlay z roku 2004? Odkaz do neznáma Původní se rozbil. Děkuji za info

Dobrý deň, bude kompatibilný s klávesnicou Logitech K520

Dobry den, bude fungovat s klavesnici K520 a mysi MX Master a M310? Dekuji

Dobrý den, je tento příjimač komatibilní s klávesnicí logitech K235 a myší M170? Děkuji za odpověď.

Môžem sa opýtať bude mi to fungovať aj na herný ovládač?

123...
Diskusia a poradňa k Logitech USB Unifying receiver
Príslušenstvo pre Logitech USB Unifying receiver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech USB Unifying receiver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech USB Unifying Receiver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech USB Unifying Receiver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Unifying vevőegység USB.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií