MS hokej AD elektro

Prusa i3 Plus LCD

Zobraziť katalóg
Prusa i3 Plus LCD
5 5 hodnotení
Stavebnica 3D tlačiarne - tlačová plocha 200x 200x 200mm, celkový modelovacie priestor 8000cm3, hrúbka vrstvy 0.05mm, tryska 0.4mm, tlačový materiál: struna 1.75mm ABS, PLA, Petty, Laywood, Laybrick; Technológia tlače FDM; LCD displej, USB 2.0
Kód:  DF511 Produktové číslo:  PRI-175-0I3-KIT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prusa i3 Plus LCD

Stavebnica 3D tlačiarne Prusa i3 Plus je navrhnutá českým vývojárom Jozefom Prus a v súčasnosti slávi úspech po celom svete. Unikátna tlačiareň spadá pod projekt RepRap a všetky jej súčasti sú Open Source, teda voľne dostupné pre akékoľvek využitie. Autor bol za svoj projekt ocenený najvyšším vyznamenaním kraja Vysočina za reprezentáciu Čiech v zahraničí. Tlačiarne Prusa sa navyše dokážu čiastočne replikovať a tlačiť tak súčiastky na ďalšie 3D prístroja. Teraz máte jedinečnú možnosť zložiť si vlastný a originálny 3D tlačiareň s prevereným dizajnom!

kľúčové vlastnosti

  • Stavebnica s kompletným vybavením, náradím, materiálom a prepracovaným návodom s fotkami
  • Stavebnicu možno zložiť bez spájkovanie, preto je vhodná aj pre mladších staviteľa
  • Český výrobok s originálnymi súčiastkami
  • Široká škála podporovaných materiálov
  • Tlačová struna pre kvalitnú a farebnú tlač
  • LCD displej pre využívanie bez pripojeného počítača
  • Podpora SD kariet a USB 2.0 prepojenie s počítačom
  • Vyhrievaná podložka pre postupné a rovnomerné chladnutie

Tlačte kvalitne

S novým modelom možno vďaka 1,7mm strune tlačiť farebne. Farbu ľahko zmeníte počas tlače kedykoľvek a bez zložitej prípravy. Navyše môžete farbu meniť okamžite a to aj bez troch sivých medzivrstiev pri zmene bielej farby na čiernu. Daný objekt tak úplne komfortne pripravíte na tlač bez nutnosti priebežnej kontroly a vždy dosiahnete dokonalých výsledkov. Tlačiareň využíva technológiu FDM - Fused Deposition Modeling a podporuje široké spektrum materiálov, ako je PLA, ABS, HIPS, Flex PP, PET, ASA, Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Bamboofill, Carbon Fiber Filled filaments, Bronzefill filament, T-Glas a mnoho ďalších. U PLA navyše dosiahnete skutočne krásnych detailov. Vyskúšajte si to tiež. Novo obdržíte ku stavebnici 1 kg PLA materiálu zadarmo.

unikátny vybavenie

Unikátní model disponuje pracovní plochou 8000 cm3 a vyniká otevřeným designem pro komfortní manipulaci a tisk. Poteší vás tiež integrovaným LCD displejom, podporou SD kariet a USB 2.0 konektorom pre prepojenie s počítačom. Súčasťou je tiež originálny tryska, ktorá umožňuje tlač až do 300 ° C. Tlačiareň podporuje softvér Slic3r, KISSlicer a v budúcnosti aj Cura. Vyskúšať si môžete tlač v maximálnej rýchlosti až 200 mm / s. Tlačiareň je ďalej vybavená špeciálnou vyhrievanou podložkou, ktorá zaistí rovnomerné chladnutie pri tlači z ABS. 

V balení nájdete všetko potrebné

Stavebnica Prusa je zložená iba z originálnych a kvalitných súčiastok. V elektronike je navyše priamo nahraný firmware. Sada vyniká tiež detailným manuálom s fotografiami každého kroku. Všetky káble sú profesionálne osadené konektory, a preto ich stačí len zapojiť do základovej dosky. Stavebnicu ľahko zložíte aj bez spájkovanie, vďaka čomu je vhodná aj pre mladšie a menej skúsených staviteľa. Jej vyhotovenie by vám nemalo zabrať viac ako jeden pracovný deň. Set je kompletný a obsahuje všetko potrebné náradie.

Doplnkové vlastnosti a funkcie:

Maximálna rýchlosť:
200 mm / s

Veľkosť tlačovej struny:
1,75 mm

Pracovná plocha:
8000 cm3 (200 × 200 × 200 mm)

Veľkosť trysky:
0,4 mm

Výška vrstvy:
Od 0,05 mm

Veľkosť kroku v X / Y osi:
10 mikrónov

príslušenstvo:
Detailné manuál s fotkami vo vysokom rozlíšení
1 kg PLA materiálu
SD kartu 8 GB
Špicaté kombinované kliešte
2 × maticový kľúč 13-17
plochý skrutkovač
Súprava imbus kľúčov

Parametre a špecifikácia

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!
Hĺbka
200 mm Hotovo!
Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!

Technológia 3D tlače

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!

Tlačový priestor

Hĺbka
200 mm Hotovo!
Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy
0,05 mm Hotovo!

Max. odporúčaná rýchlosť tlače

Max. odporúčaná rýchlosť tlače
200 mm/s Hotovo!

Počet hláv

Počet hláv
1 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne
» Všetky FDM tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prusa i3 Plus LCD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prusa i3 Plus LCD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte - Prusa i3 Plus-LCD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte - Prusa i3 Plus-LCD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prusa i3 Plus LCD.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií