AP+ nový vizuál MS hokej

Audioquest DragonFly

Zobraziť katalóg
Audioquest DragonFly
4,4 6 hodnotení
DAC prevodník - slúchadlový zosilňovač, veľkosť USB disku, pripojiteľný priamo do PC
Kód:  AUG15a Produktové číslo:  092592083462

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audioquest DragonFly

Štýlový DAC prevodník a slúchadlový zosilňovač veľkosti USB kľúča je skvelý nástroj pre kvalitnejšiu reprodukciu hudby z počítača alebo notebooku. USB konektor sľubuje ľahkú použiteľnosť, pripojíte k nemu tiež slúchadlá, aktívne reproduktory či zosilňovač. Pri práci alebo cestovaní si tak zo svojho notebooku môžete užívať oveľa kvalitnejšie počúvanie vašej obľúbenými hudby.

DRAGONFLY 1.2 využíva 24-bitový čip ESS Sabre v asynchrónnom režime, ktorý prevádza správnu hodnotu vášho hudobného súboru do analógu. Zariadenie je vybavené analógovou reguláciou hlasitosti a vzorkovacou frekvenciou až do 24-bit/96 kHz. O tom, v akej frekvencii prevodník momentálne pracuje, informuje zmena farebnej kontrolky.

U tohto modelu došlo k vylepšeniu napájania a cesty medzi DAC čipom a analógovou časťou. DRAGONFLY 1.2 sa za svoju kvalitu a vydarený dizajn môže pochváliť ocenením pre najlepší výrobok vo svojej kategórii.

Technické parametre:

Vlastnosti:
Veľkosť prenosného USB kľúča
Jednoduchá pripojiteľnosť do počítača, notebooku
Analógová regulácia hlasitosti
Vzorkovacia frekvencia až do 24-bit/96 kHz
24-bitový čip ESS Sabre v asynchrónnom režime

Formáty:
AAC, MP3, FLAC, WAV 24/192

Kompatibilita:
Windows XP, Vista, 7, MAC OS X

Poznámka:
» Všetky DAC prevodníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, objednal jsem si u vás USB DAC Audioquest DragonFly číslo objednávky 157616989. Chci se zeptat na kompletnost zboží (tedy jestli je vše původní), zda vrácené zboží testujete, kontrolujete. Dle čísla by to měl být DragonFly 1.2, jestli se nemýlím? A když jsem si dál zboží vyzvednout na pobočce jestli si tam můžu DAC vyzkoušet, nebo aspoň prohlídnout. Jedná se o zboží rozbalené myslím si že by to neměl být problém. Děkuji s pozdravem, Jírovský

Diskusia a poradňa k Audioquest DragonFly
Príslušenstvo pre Audioquest DragonFly Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audioquest DragonFly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AUDIOQUEST DragonFly. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AUDIOQUEST DragonFly. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AUDIOQUEST DragonFly.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií