AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CONNECT IT Nano a micro SIM adaptér, čierny

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Nano a micro SIM adaptér, čierny
4,3 20 hodnotení
Adaptér – nano SIM na micro SIM, nano SIM na štandard SIM, micro SIM na štandard SIM, ihla na vysunutie SIM karty zo zariadenia
Kód:  JD740o1 Produktové číslo:  CFF-0050-BK Stránky výrobcu
CONNECT IT Nano a micro SIM adaptér, čierny Predaj skončil

CONNECT IT Nano a micro SIM adaptér, čierny

Malá praktická súprava adaptérov na použitie simkarty v akomkoľvek zariadení bez ohľadu na veľkosť slotu je veľmi praktickou pomôckou. Ak používate jednu simkartu pre viac zariadení s rôzne veľkými slotmi, nie je nič jednoduchšie, než mať túto drobnú pomôcku pri sebe. Súprava obsahuje redukciu z nano na micro simkartu, redukciu z nano na štandardnú simkartu, redukciu z micro na štandardnú simkartu a ihlu na vysunutie karty z mobilného zariadenia.

Obsah balenia:
Redukcia Nano SIM na Micro SIM
Redukcia Nano SIM na Standard SIM
Redukcia Micro SIM na Standard SIM
Ihla na vysunutie SIM karty z Apple zariadení

 

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podle popisu mi není jasn, jestli balení obsahuje i microSim, nebo obsahuje pouze příslušenství k microSim? Děkuji.

Dobrý deň, chcem sa opýtať čo presne je obsahom balenia? Vopred Ďakujem za skorú odpoveď.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Nano a micro SIM adaptér, čierny
Príslušenstvo pre CONNECT IT Nano a micro SIM adaptér, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Nano a micro SIM adaptér, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Nano und Micro SIM Adapter Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Nano und Micro SIM Adapter Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT nano és micro SIM adapter, fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií