MS hokej AlzaBoxy Q1

Gallet ASP 410 Desire

Zobraziť katalóg
Gallet ASP 410 Desire
4,5 4 hodnotení
Vreckový vysávač 700W, sáčok 3l, filter HEPA, kovová teleskopická trubka, hubica na tvrdé podlahy, parketová hubica, štrbinová hubica, hubica na čalúnenie, mäkčené zadné kolieska
Kód:  GALVB005 Produktové číslo:  GALASP410 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet ASP 410 Desire

Máte radi pohodlné, rýchle upratovanie a spoľahlivé spotrebiče? Ak budete mať po svojom boku vreckový vysávač Gallet ASP 410 Desire, budete mať upratané každé zákutie rýchlo a spoľahlivo. Ide totiž o spoľahlivého pomocníka, ktorý zanechá vašu domácnosť čistú. Aj napriek tomu, že je vysávač vybavený ECO motorom s nižším príkonom 700 W, zachováva si vysávač vysokú účinnosť vysávania. 

Kľúčové vlastnosti

  • ECO motor s príkonom 700 W si zachováva vysoký sací účinok
  • Kvalitný HEPA filter
  • Akčný rádius činí až 10 metrov
  • Prachový sáčok s objemom 3 l
  • Jednoduchú manipuláciu zaisťuje koliesko otočné o 360 °
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Mäkčené kolieska ochránia podlahy pred poškriabaním
  • Bohaté príslušenstvo

Široké príslušenstvo

Medzi bohatou výbavou vysávača ASP 410 nájdete univerzálnu podlahovú hubicu s výsuvnou kefou. Okrem nej sú v balení k dispozícii parketová hubica, teleskopická sacia hubica aj vankúšová hubica, s ktorou šetrne vysajete mäkké textilné povrchy, a preto sa skvele hodí na oživenie gaučov, vankúšov alebo matracov. S úzkymi priestormi si poradí štrbinová hubica a so špeciálnou kefkou s jemnými štetinami zvládne jemne odstrániť prach a pavučiny. V balení je pre Vás nachystaný tiež jeden náhradný syntetický prachový sáčok.

Výkonný pomocník

Silu sacieho výkonu je možné regulovať v závislosti od povrchu, ktorý práve vysávate. K tomuto účelu slúži elektronická regulácia na tele vysávača a regulácia mechanická na držadle hadice. O dôkladnú filtráciu sa postará kvalitný HEPA filter. Všetky nečistoty a prach sú zachytené v prachovom sáčku s kapacitou 3 litre. Akonáhle je sáčok plný, upozorní vás na to signalizácia svetelného panelu. Napájací kábel je 7 metrov dlhý a celkový akčný rádius činí až 10 metrov. Aby sa motor vysávača neprehrial, je model ASP 410 vybavený ochranou proti prehriatiu.

Moderný vzhľad a pohodlná manipulácia

Gallet ASP 410 Desire je domáci pomocník, za ktorého vzhľad sa rozhodne nemusíte hanbiť. Vyniká svojím moderným a elegantným dizajnom. Ľahkú manipuláciu zaisťuje koliesko otočné o 360°, preto je pohyb vysávača plynulý a pre Vás jednoduchý. Bolo myslené na to, aby počas vysávania nedošlo k poškodeniu vašich podláh, preto je model vybavený mäkčenými kolieskami. Pre potrebný pohodlný prenos vysávača je k dispozícií integrovaná rukoväť. 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
39 cm Hotovo!
Výška
22 cm Hotovo!
Hĺbka
28,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Prosim Vas na obrazkoch vysavaca Gallet ASP 410 Desire sa nachadza papierovy sacok a aj latkovy sacok. Obsahuje v baleni tento vysavac aj latkovy sacok alebo iba papierovy? Da sa vobec latkovy sacok pouzivat v tom vysavaci? A da sa niekde dodatocne kupit? Dakujem Vam za skoru odpoved.

Dobry den, da se u vas vymenit nastavec na vysavani?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či sa u vás dajú kúpiť aj náhradné vrecká do tohto vysávača?

Diskusia a poradňa k Gallet ASP 410 Desire
Príslušenstvo pre Gallet ASP 410 Desire Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet ASP 410 Desire. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet ASP 410 Verlangen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet ASP 410 Verlangen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet ASP 410 Desire.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií