Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips AE8000

Zobraziť katalóg
Philips AE8000
4,7 3 hodnotení
Rádio – prenosné, FM digitálny tuner, LCD displej, DAB+, výstup 3.5mm, hodiny, HiFi reproduktor Fidelio
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JPI350h7 Produktové číslo:  AE8000/10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AE8000

Prenosné internetové rádio Philips vyniká svojim kvalitným Hi-Fi reproduktorom. Naladiť si môžete viac ako tridsať tisíc online internetových rozhlasových staníc. Čistý zvuk rádia je zabezpečený vďaka DAB+ (Digital Audio Broadcasting: Digitálne vysielanie zvuku). Rádio je kompatibilné s DAB a FM tunerom. Moderná technológia umožňuje prijímaču zachytiť najsilnejší signál, ktorý je v dosahu. Určite oceníte, že digitálne stanice sa ladia podľa názvu. Do pamäti si môžete uložiť až 20 prednastavených frekvencií. Reproduktor poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku, pre väčší pôžitok z prehrávanej hudby. Ak nechcete rušiť okolie, môžete pripojiť k rádiu slúchadlá, ktoré automaticky odpoja reproduktor. Veľký displej umožňuje ľahkú čitateľnosť textu, takže je ideálny pre seniorov a osoby so zrakovým postihnutím. Ak je rádio vypnuté, je na displeji zobrazený aktuálny čas. Pre pohodlné ovládanie má rádio diaľkový ovládač.

Hlavné prednosti:

  • ľahko čitateľný LCD displej
  • pásma tunera: FM stereo, DAB (pásmo III), internetové rádio
  • 20 predvolieb
  • Hi-Fi reproduktor
  • zobrazenie hodín
  • digitálne ladenie
  • diaľkový ovládač

Parametre a špecifikácia

Šírka
220 mm Hotovo!
Výška
116 mm Hotovo!
Hĺbka
143 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,19 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
220 mm Hotovo!
Výška
116 mm Hotovo!
Hĺbka
143 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,19 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda toto přenosné rádio Philips AE8000 má ochranu paměti, při odpojení od síťového zdroje, nebo se musí pokaždé ladit? Děkuji za odpověď. Josef

Je mozne si do HW tlacitok ulozit stanice z internehoveho radia?

Diskusia a poradňa k Philips AE8000
Príslušenstvo pre Philips AE8000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AE8000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips AE8000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips AE8000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AE8000.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií