AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

RHA CL750

Zobraziť katalóg
RHA CL750
5 1 hodnotení
Slúchadlá - do uší, oceľové, frekvenčný rozsah 16Hz-45000Hz, impedancia 150ohm, citlivosť 89dB, jack 3.5mm, výmenné náušníky, puzdro
Kód:  RHA015q Produktové číslo:  203010

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RHA CL750

Britská spoločnosť RHA špecializujúca sa na výrobu vysoko kvalitných slúchadiel predstavuje svoj ďalší počin, ktorý disponuje veľmi kvalitným zvukovým prednesom. Tieto in-ear slúchadlá prémiovej kvality sú osadené špičkovými meničmi CL Dynamic pre čo najvernejší zvukový prednes a poskytujú tú najvyššiu zvukovú kvalitu. Slúchadlá sa chvália perfektným spracovaním z kvalitnej ocele. Skvele izolujú okolitý hluk a výborne sadnú každému, vďaka radu silikónových a penových nadstavcov v rôznych veľkostiach. Vďaka svojej ergonómii a vystuženému káblu uľahčujú nosenie cez ucho.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiové slúchadlá do uší (nehrdzavejúca oceľ)
  • Ideálne pre použitie s hlavovým zosilňovačom
  • Spĺňajú požiadavky pre reprodukciu Hi-Res audia
  • Širokopásmový menič s vysoko citlivou cievkou
  • Záruka komfortu pri nosení a diskrétnosti v každej situácii
  • Sada silikónových, dvojitých a penových nadstavcov Complete
  • Balené do praktického pevného puzdra
  • Kábel z OFC medi

Naprieč všetkými žánrami

Zvuk slúchadiel je veľmi prirodzený, a to vďaka špeciálnemu tvarovaniu aerophonic, ktorý svojím tvarom napodobňuje klasickú trumpetu. Tento špecifický tvar zvukovej komory je naozaj výnimočný a nesie so sebou skvelý zvuk. Systém aerophonic bol vynájdený preto, aby zvuk smeroval od meničov priamo k vášmu uchu bez neprirodzenej kompresie zvukových vĺn vo zvukovode. Počúvaná hudba preto bude znieť naozaj jemne, živo a čo najbližšie originálnemu zvuku skutočných hudobných nástrojov.

Maximálny zážitok

Izolácia okolitého hluku je komfortne zvolená tak, aby maximalizovala zážitok z počúvania hudby, kedy vás nič nebude rušiť. Kábel s dvojitou izoláciou a OFC meďou je opatrený prípojným 3,5mm jack pozláteným konektorom. Slúchadlá sú navrhnuté pre použitie s hlavovým zosilňovačom, ktorý zabezpečí optimálnu zvukovú kvalitu. Použiť ich však možno aj s ďalšími zvukovými zdrojmi, vrátane smartphonov s vysokým hudobným výkonom (impedancia slúchadiel je 150 ohmov).

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RHA CL750 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RHA CL750 .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií