PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tescoma Odkôstkovač olív/čerešní PRESIDENT

Zobraziť katalóg
Tescoma Odkôstkovač olív/čerešní PRESIDENT
4,8 4 hodnotení
Odkôstkovač – pre ľahké odkôstkovanie olív a čerešní všetkých obvyklých veľkostí, redukcia s malým otvorom pre malé a stredné olivy, veľký otvor pre extra veľké olivy, čerešne a višne, uzatváracia poistka, vhodné do umývačky
Kód:  TESAC049 Produktové číslo:  638639.00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tescoma Odkôstkovač olív/čerešní PRESIDENT Predaj skončil

Tescoma Odkôstkovač olív/čerešní PRESIDENT

Máte radi olivy a čerešne, ale už vás nebaví moriť sa zdĺhavým odkôstkovávaním? Odkôstkovač olív a čerešní značky Tescoma to urobí za vás. Model PRESIDENT slúži k jednoduchému a rýchlemu odkôstkovaniu olív a čerešní všetkých veľkostí. Obsahuje redukciu s malým otvorom pre drobné kusy, aj veľký otvor pre extra veľké kúsky. Bezpečné používanie zaisťuje uzatváracia poistka. Odkôstkovač vyniká ľahkou údržbou, pretože ho môžete umývať v umývačke riadu. Kvalitný materiál tvorený zliatinou ušľachtilých kovov a odolného plastu garantuje dlhodobé používanie so zárukou až 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahké odkôstkovanie olív a čerešní všetkých veľkostí
  • Redukcia s malým otvorom pre drobné a stredné olivy
  • Veľký otvor pre extra kusy
  • Uzatváracia poistka
  • Jednoduchá údržba - možno umývať v umývačke riadu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tescoma Odkôstkovač olív/čerešní PRESIDENT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Odpeckovač oliv/třešní PRESIDENT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma Kirsch-/Olivenentsteiner PRESIDENT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma Kirsch-/Olivenentsteiner PRESIDENT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tescoma Olíva/cseresznyemagozó PRESIDENT.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií