VANGUARD Skyborne

Zobraziť katalóg
VANGUARD Skyborne
4,5 4 hodnotení
Fotobatoh
Kód:  OW200dnp

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD Skyborne

Neuveriteľne pohodlný batoh, ktorý zaberá iba dve kamery a všetky potrebné doplnky. Ľahko nastaviteľné popruhy, ktoré spolu s ďalšími kľúčovými bodmi majú prevzdušňovanie, pomáhajú predchádzať nežiadúcemu potenia. V prípadoch, kedy chcete zálohovať nasnímané obrázky, môžete použiť praktický prenosný priestor. Všetky vaše veci sú dodatočne vybavené dodatočným polstrovaním.

Na cestách sa často stretnete s okamihmi, ktoré by mohli byť užitočné, ale budú to tak rýchlo, že nebudete môcť fotoaparát pripraviť. V týchto prípadoch má batoh jednoduché funkcie zhora nadol a spodný prístup, aby maximalizoval váš reakčný čas. Samozrejme, existuje veľa vreciek pre menšie pamäťové karty alebo náhradné batérie.

Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANGUARD Skyborne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANGUARD Skyborne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VANGUARD Skyborne. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANGUARD Skyborne.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií