AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC + USB čtečka

Zobraziť katalóg
ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC + USB čtečka
Pamäťová karta ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC Class 6 + USB mini čtečka
Kód:  DU024b Produktové číslo:  ASD2004GCL6BU-CR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC + USB čtečka Predaj skončil

ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC + USB čtečka

Vysokokapacitné pamäťová karta Secure Digital High Capacity o veľkosti 4 GB s minimálnou garantovanou rýchlosťou zápisu 6 MB/s.Vyniká veľmi nízkou spotrebou, podporou funkcií pre bezchybný zápis dat a vysokou prenosovou rýchlosťou, ktorá v maximom dosahuje hodnôt až 22,5 MB/s pri čítaní a 15 MB/s pri zápise.Kartu je možné použiť do prístrojov podporujúcich karty typu SD-HC ako sú napríklad digitálne fotoaparáty, PDA zariadenia alebo MP3 prehrávača.

K dispozícii je podpora funkcie Error correcting Code (ECC), ktorá detekuje a opravuje chyby pri zápise na kartu.

Moderní SDHC (Secure Digital High Capacity) formát predstavuje novú generáciu pamäťových kariet rozměrově shodnou s kartami typu Secure Digital.Od nich sa líšia hlavne vyššou kapacitou a rýchlosťou čítania i zápisu.Hlavnou výhodou je však systém definovaných tried, ktorá garantuje minimálnu rýchlosť zápisu (class 6 = 6 MB/s).Podľa potreby tak možno vybrať vhodný typ karty a mať istotu, že zvládne požadované kontinuální ukládání touto rýchlosťou. Pre použitie tejto karty musia byť zariadenia kompatibilné s formátom SDHC, čo možno najľahšie zistiť nájdením//upload.Wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/2/26/SDHC-Logo.svg/509px-SDHC-Logo.svg.png "target = _blank> loga technologie SDHC.Zariadenia s podporou SDHC je spätne kompatibilná s klasickými SD (Secure Digital) kartami.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Secure Digital High Capacity (SDHC)

Kapacita:
4 GB

Napájacie napätie:
2,7 - 3,6 V

Prenosová rýchlosť:
150x (22,5 MB/s čítanie, 15 MB/s zápis)
Garantovaná rýchlosť zápisu:6 MB/s

Rozmery:
24 x 32 x 2,1 mm

Váha:
2 g

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC + USB čtečka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC + USB čtečka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC + USB čtečka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC + USB čtečka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADATA Secure Digital 4GB Turbo SDHC + USB čtečka.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií