Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

A4tech Bloody Commader VM 16 Core 2

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody Commader VM 16 Core 2
4,6 19 hodnotení
Herná myš herná, laserová, 100-8200CPI, 160kb pamäť na uloženie makier, numerická klávesnica, 17 programovateľných tlačidiel, USB, odozva 1ms, 3 herné profily, 16-stupňová kalibrácia, 4 režimy streľby + režim ostreľovača, metalické podložky
Kód:  ME409r9 Produktové číslo:  ML16

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody Commader VM 16 Core 2

Myš A4tech Bloody Commader VM 16 je určená najmä hráčom MMO. Na pravom tlačidle obsahuje numerický blok, ktorý je ľahko dosiahnuteľný prostredníkom alebo prstenníkom. Bez problémov s ním budete spúšťať rôznorodá makrá. Myš celkom ponúka 17 programovateľných tlačidiel a precízne koliesko. Ľavé hlavné tlačidlo podporuje štyri rôzne nastavenia streľby po jednom stlačení:

  • 1 - jeden výstrel (červeno podsvietené koliesko).
  • N - niekoľkonásobný výstrel (N je programovateľné - zelené koliesko).
  • 3 - 3x výstrel (žlto podsvietené koliesko).
  • 4 - 4x výstrel (modro podsvietené koliesko).

 

Vysoká odolnosť

Ľavé tlačidlo myši je vybavené pogumovaním, aby vám umožnilo istejší úchop a lepšiu ovládateľnosť. Hlavné tlačidlá navyše využívajú prepínače Omron, ktoré poskytujú takmer neprekonateľnú životnosť 20 miliónov stlačení. To všetko s exkluzívnymi kovovými klznými plochami na maximálne rýchly pohyb po podložke a dlhú životnosť bez ošúchaniu.

 

 

Maximálna prispôsobiteľnosť

Rozlíšenie myši si môžete prispôsobiť v piatich krokoch od 100 cpi až po extrémnych 8200 cpi. Zabudovaných 160 kb pamäte vám umožní uložiť až 5000 príkazových riadkov priamo do pamäte myši a nezaťažovať sa opakovaným nastavovaním na rôznych počítačoch. Inovatívna 16-stupňová kalibračná technológia jemne dolaďuje zaostrenie medzi laserom a motorom myši, čo je kľúčová vlastnosť na lepšie umiestnenie kurzora a lepšiu prispôsobiteľnosť. Myš navyše podporuje rýchlosť odosielania dát 1000 Hz (1 ms), vďaka čomu máte zabezpečené, že všetky vaše dáta budú odovzdané bez omeškania. Na ďalšie dôležité nastavenia poslúži softvér Core 2.

Podporované OS:
XP/Vista/7/8/ 8.1

Niektoré programy nemusia podporovať funkcie všetkých tlačidiel. Na plnú funkcionalitu a programovanie všetkých funkcií je potrebné zakúpiť akýkoľvek z modelov A4tech Bloody verzie Core 3.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
8,1 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
153 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,1 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
153 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V nedeľu som si objednával túto myš a USB kľúč ADATA v utorok my mi prišiel len ten USB kľúč a keďže som platil cez internet tak som zaplatil obidva produkty a dostal som len ten USB kľúč a myš nikde podla všetkého ste tú myš ani neposlali lebo kurier mi povedal, že má len jednu zásielku kde bol USB kľúč ktorý bol v obálke ktorá bola prelepená lepiacou páskou alza a nebola vôbec poškodená

Diskusia a poradňa k A4tech Bloody Commader VM 16 Core 2
Príslušenstvo pre A4tech Bloody Commader VM 16 Core 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody Commader ML16 Core 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody Commander Laser Core 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody Commander Laser Core 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4Tech Bloody Commader ML16 Core 2.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií