AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

A4tech Bloody M615

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody M615
5 1 hodnotení
Herné slúchadlá – 3.5mm jack, citlivosť slúchadiel 102dB, frekvenčný rozsah 20 – 20000Hz, technológia M.O.C.I. Dual-Core, Dual-Chamber technológia
Kód:  ME491l2 Produktové číslo:  M615 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody M615

Herné slúchadlá musia spĺňať prísne požiadavky dnešných hráčov, čo sa modelu A4tech Bloody M615 dokonale podarilo. Ich zvuk s frekvenčným rozsahom 20 Hz – 20 kHz je tak čistý, že krištáľ je oproti tomu špinavý kameň. Veľké 40 mm meniče spolu s príjemným a mäkkým a ľahko nastaviteľným hlavovým mostom vytvárajú dokonalé pohodlie, vďaka ktorému nebudú slúchadlá príťažou ani po niekoľkohodinovom hraní hier alebo počúvaní muziky. Samozrejmosťou je prítomnosť mikrofónu, ako inak sa chcete dohovárať so svojim tímom a vyhrať tak všetky misie? Hrajte celé hodiny a nenechajte sa rušiť.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel A4tech Bloody M615

  • Kvalitné hráčske slúchadlá
  • Prémiové 40 mm meniče pre skvelú dynamiku
  • Veľmi odolný oceľový rám predlžuje životnosť
  • Bloody M.O.C.I. Dual-Core technológia
  • Dual-Chamber technológia
  • Jednoduché nastavovanie výšky mosta slúchadiel
  • Mikrofón s LED podsvietením
  • Kábel 3,5 mm jack + USB pre podsvietenie

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

chcem si kupit nejake sluchadla k PS4 a neviem sa rozhodnut tieto su kompatibilne s PS4 respektive hralo by sa my s nimi dobre alebo by ste my odporučili nejake ine

má to dobrý mikrofon??

Diskusia a poradňa k A4tech Bloody M615
Príslušenstvo pre A4tech Bloody M615 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody M615. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody M615. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody M615. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4tech Bloody M615.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií