AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

A4tech Bloody M660 zlaté

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody M660 zlaté
4,0 4 hodnotení
Herné slúchadlá - USB, 2x3.5mm jack, slúchadlá 40mm, citlivosť 102dB, impedancia 16Ohm, dĺžka kábla 1.2m
Kód:  ME491k Produktové číslo:  M660 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody M660 zlaté

vypnuté
Sluchátka s mikrofonem A4tech Bloody M660
 

Slúchadlá Bloody M660 sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a ponúkajú najvyšší užívateľský komfort, ktorý pretrváva aj po niekoľkých hodinách počítačových dobrodružstiev. Kovový konektor zaručuje dlhú životnosť zariadenia. Z hľadiska kvality a komfortu nerobia slúchadlá Bloody žiadne kompromisy. Ideálne upravené mušle odstránia všetky okolité zvuky a zaistia pohodlie aj počas dlhých hodín hernej zábavy.


vypnuté
Lehký snadno nastavitelný náhlavník
 

Ľahký, ľahko nastaviteľný náhlavník

Špeciálna konštrukcia zaisťuje maximálne pohodlie - ideálne pre dlhé hranie a hranie na herných turnajoch. Vďaka komfortnému dizajnu nebudete pociťovať žiadne nepríjemné tlačenie a bolesti hlavy.


Na mieru vyrobené kožené náušníky

XXL náušníky z umelej kože dokonale izolujú okolité zvuky počas hrania. Špeciálny materiál umožní vášmu uchu voľne dýchať a tiež zaisťuje jeho maximálny komfort. Žiadny vonkajší hluk nevstupuje do slúchadla a vy si môžete byť istí, že ani ľudia okolo vás nebudú počuť vaše herné besnenie.

vypnuté
Na mieru vyrobené kožené náušníky
 

vypnuté
Všesmerový mikrofón s potlačením šumu
 

Všesmerový mikrofón s potlačením šumu

Nastaviteľný mikrofón zaručí krištáľovo čistú hlasovú komunikáciu počas hrania, takže je ľahšie, ako inokedy prevziať kontrolu nad svojím herným prostredím a komunikovať s ostatnými hráčmi.


vypnuté
2 špeciálne membrány
 

2 špeciálne membrány

Slúchadlá sú vybavené dvoma membránami, ktoré vďaka precíznej výrobe vytvárajú konzistentný a presný zvuk v celom frekvenčnom rozsahu.

vypnuté
Kvalitný medený kábel
 

Kvalitný medený kábel

Kábel je vyrobený z veľmi čistej bezkyslíkatej medi, čím je zaručená jeho maximálna odolnosť a použiteľnosť.

vypnuté
Prevencia bolesti hlavy
 

Prevencia bolesti hlavy

MO-CI membrána eliminuje pocity bolesti hlavy po dlhšej dobe nosenia slúchadiel. Membrána je totiž vyrobená z materiálu, ktorý sa podobá papieru, takže pomáha uchu dýchať, plne pohlcuje priestorový zvuk a vytvára realistický zvukový zážitok.

vypnuté
M.OCI. Technology
 

Dušou a srdcom slúchadiel Bloody M660 je membrána MO-CI (Mycélium of Carbon IT), ktorá je vyrobená z pokročilých nano materiálov a uhlíkových vlákien. Membrána ponúka kovovú tuhosť, aj keď je zhotovená z materiálu tenkého ako papier. Výsledkom je zvuk s vysokým rozlíšením a presnými pokynmi pre výšky a stredy, čím je reprodukovaný zvuk vo svojom plnom potenciáli.


Kľúčové vlastnosti

  • Bloody M.O.C.I. Dual-Core technológia
  • Deluxe XXL kožené náušníky ponúkajú výnimočný izolačný efekt
  • LED Mikrofón
  • Jednoduché nastavovanie výšky mosta slúchadiel
  • 40mm reproduktory
  • Frekvenčná odozva: 20 - 20 000 Hz
  • Citlivosť: 102 dB
  • Impedancia: 16 OHM
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je mikrofon ohebný (jestli se s ním dá ohýbat do všech směrů)? Děkuji

Na notebooku mam pripojeni pouze na kombinovany 3,5mm jack, tak se chci zeptat jestli jsou sluchatka vhodna? Pocitac mam lenovo legion y520. Dekuji

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, Na obrázku je vidět 1x jack 3.5 konektor (předpokládám 4 PIN), ale v popisku máte psáno USB a 2x jack 3.5. Mají tyto sluchátka tedy 4PIN Jack, ptám se kvůli připojení sluchátek k XBox ovladači.

Diskusia a poradňa k A4tech Bloody M660 zlaté
Príslušenstvo pre A4tech Bloody M660 zlaté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody M660 zlatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody M660 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody M660 Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4Tech Bloody M660 arany.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií