Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

A4tech Bloody R70 Core 3

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody R70 Core 3
4,5 56 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, USB a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, optická, 8 tlačidiel, jednofarebné podsvietenie, 4000DPI, veľkosť M, čierna
Kód:  ME444v0 Produktové číslo:  R70A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody R70 Core 3

Stvorená pre hráčov

Čisto herná bezdrôtová myš z dizajnovej série Bloody od výrobcu A4tech s dlhoročnou tradíciou v sebe kombinuje vynikajúci dizajn, perfektnú ergonómiu a vyspelé technológie, ktoré vám zaistia víťazstvo v každej hre.

Myš je vybavená revolučnú technológiu snímania pohybu rolovacieho kolieska a tlačidiel pomocou infračervených snímačov na rýchlejšiu odozvu a predĺženie životnosti. Inovatívna technológia LK (Light Strike) využíva infračervené switche, vďaka ktorým dokáže reagovať rýchlosťou svetla. Odozva 0,2 ms nemôže byť nikdy prekonaná.

Presná streľba

Oproti predchádzajúcej generácii získal jej Multi-Core dizajn 6 význačných inovácií vrátane 3 režimov streľby. Nastavením kadencie, potlačením spätného rázu streľby a koncentrovanej trajektórii dopadov striel sa stanete v každej hre kráľom headshotov.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Presná streľba
 

Vaša voľba

Každý hráč určite pozná tú nepríjemnú situáciu, keď mu v myši dôjde batéria. Ak sa vám však toto stane s myšou Bloody R70, jednoducho môžete pripojiť USB kábel a pokračovať v hre alebo v práci ako s klasickou drôtovou myšou.

Presnosť, odolnosť

Aby ste mali istotu, že nepriateľa vždy presne zasiahnete, je myš Bloody R70 vybavená špeciálnymi kovovými pojazdmi. Tie sa nielenže takmer neopotrebovávajú, ale aj svojím perfektne hladkým povrchom stále udržujú rovnakú vzdialenosť šošovky od povrchu, a tým zvyšujú jej presnosť. S touto myšou skrátka neminiete. Rolovacie koliesko disponuje farebnou indikáciou podľa zvoleného módu myši.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Presnosť, odolnosť
 

Doplňujúce informácie:

  • LAGLESS SHOOTING – oneskorenie pri streľbe len 0,2 ms po stlačení tlačidla (oneskorenie bežnej myši je 18 ms)
  • Kovové pojazdy – oproti klasickým myšiam nedochádza k ich opotrebovaniu
  • UNI riešenie – po vybití batérie, možno myš pripojiť pomocou USB kábla a hrať ďalej
  • Zabudovaný 600 mAh lítiový akumulátor
  • Farebná indikácia
  • 160 kB pamäť na uloženie makier
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,7 cm Hotovo!
Výška
3,2 cm Hotovo!
Hĺbka
12,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
143 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,2 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi CORE 2 a CORE 3, v porovnání jsem jako jediný rozdíl našel v ceně.

Dobrý deň, chcem sa opýtať...ako sa vola ten softwer. Kamos ma tu mišku, je fajn len my nepovedal meno softweru.

Zdravím, včera jsem si koupil tuhle myš a funguje skvele akorát ten software na pc podle mě ukazuje špatně procenta baterie protože jsem myš nechal celou noc nabíjet a ukazuje to 38% a blika. Je too chyba či to je na reklamaci ? Děkuji za odpověď

Dobrý den, na myši rychle bliká ruka i když je nabitá na 100% co s tím ?

Htel bych se zeptat jestli se daji pomoci nejakeho softwaru nastavit libovolna tlacitka napriklad na hlasitost.

Dobrý den, dnes jsem tuto myš připojil k PC a začal sní pracovat. Na stolku s hladkým povrchem téměř nereaguje, na hrubším povrchu (gauč) je to lepší ale stále žádná sláva. Rozhodně to není na hraní jakékoliv hry a i běžné používání PC je o nervy. Můj dotaz, všichni používají podložku k myši a jen já ne ? :D a nebo je to vadným kusem. myš jsem nabil do plna a nepomohlo.

.

Je k myši přibaleny i kabel nebo ho musim prikoupit

Dobrý den, mám jednu otázku ohledně této myši začala se vypínat pravděpodobně to je z toho že je vybitá. Jenže v návodu se píše že při nabíjení pokud je vybitá má svítit žlutě ale svítí červeně. Nevíte někdo o tom něco?

Dobrý den, od 15.6. mám tuto myš a už měsíc se mi hrozně posekává myš na obrazovce a občas je nepoužitelná. Někdy se i jenom seká a nedá se používat. Čím to může být? Mátě nějaké ovladače nebo něco co to vyřeší? Nebo to mám prostě odnést rovnou na reklamaci.

123
Diskusia a poradňa k A4tech Bloody R70 Core 3
Príslušenstvo pre A4tech Bloody R70 Core 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody R70 Core 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody R70 Core 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody R70 Core 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4tech Bloody R70 Core 3.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií