Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

A4tech Bloody V8 V-Track Core 3

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody V8 V-Track Core 3
4,6 42 hodnotení
Herná myš herná, optická, 3200dpi, 160kb pamäť na uloženie makier, softvér Core 3, USB
Kód:  ME409v8b Produktové číslo:  V8A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody V8 V-Track Core 3

Herná myš Bloody V8 bola navrhnutá spoločnosťou A4tech, ktorá má už vyše dve desaťročia skúsenosti s vývojom myší. Roky praxe sa odrážajú vo vynikajúcom designe, perfektnej ergonómii a použití inovatívnych technológií. Všetko je podriadené hráčom, víťazstvo v každej hre je zabezpečené. Použitím technológie HoleLESS je dosiahnuté presné snímanie pohybu na akomkoľvek povrchu. Použitý snímač dosahuje rozlíšenie 3200 dpi. Pre vaše pohodlie je A4tech Bloody V8 vybavená 7 programovateľnými tlačidlami a pogumovaným povrchom.

Vďaka pokročilému softvéru Core 3 myš ponúka pokročilé funkcie. Jednou z nich je režim recoil suppression, čiže potlačenie spätného rázu zbrane po výstrele. Prispôsobenie myši ide až tak ďaleko, že sa dá nastaviť trajektória, a to dokonca v real-time režime. Tak je možné dosiahnuť vyššiu presnosť streľby a lepších vyhliadok na víťazstvo. Technológia Lagless-shooting zaisťuje minimálne oneskorenie pri streľbe - iba 1 ms, na rozdiel od 18 ms ako pri bežnej hernej myši.

 
To však z pokročilých funkcií nie je zďaleka všetko. A4tech Bloody V8 ponúka prepínanie troch rôznych režimov streľby - jednotlivé výstrely, dvojité výstrely a dávku troch výstrelov. Tieto módy sú indikované rôznym podsvietením kolieska myši (červená, zelená, žltá). Hráč tak môže myš počas hry jedným tlačidlom prispôsobiť svojmu hernému štýlu.


Prispôsobiť si svoju V8 možno dokonca napísaním vlastného makra. Oskar Macro Editing podporuje jednoduché logické príkazy, ako napr. "Loop", "If", "Equal to", "Interval Repeat", "Jump", atď. Takisto možno kombinovať príkazy ako "Mouse simulation", "Keyboard simulation", "Record the keyboard & mouse continuous actions ", ... Vytvorením makra možno predísť únave prstov pomocou nahradenia zložitých príkazov jednoduchými makrami. Samozrejme, existuje možnosť uploadovania svojho makra pomocou Oscar Macro Sharing a podeliť sa tak s ostatnými užívateľmi o svoje výtvory, alebo naopak, získať už hotové makro. Súčasťou balenia je aj CD so softvérom ULTRA CORE 3.

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,4 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
155 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,4 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
155 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre A4tech Bloody V8 V-Track Core 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody V8 V-Track Core 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Blutige V8 V-Track Core 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Blutige V8 V-Track Core 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4tech Bloody V8 V-Track Core 3.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií