Rapture PET

ABBYY FineReader 14 Standard (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
ABBYY FineReader 14 Standard (elektronická licencia)
4,8 5 hodnotení
Kancelársky softvér - pre prevod obrazového dokumentu na text
Kód:  EO407g6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABBYY FineReader 14 Standard (elektronická licencia) Predaj skončil

ABBYY FineReader 14 Standard (elektronická licencia)

ABBYY FineReader 14 je výsledok dokonalého spojenia technológie OCR na profesionálnej úrovni s výkonným, a napriek tomu veľmi jednoduchým riešením práce s PDF. Tento užitočný programík vám umožní prevod PDF skenov, úpravy a komentáre PDF, porovnávanie dokumentov alebo automatický prevod - teda všetko, čo moderná kancelária žiada. S ABBYY FineReader 14 bude vaša práca rýchla, jednoduchá a predovšetkým efektívna. Ďalej potom môžete vykonávať každodenné úlohy bez ohľadu na to, ako bolo PDF vytvorené. Taktiež ušetríte čas vďaka eliminácii prepisovania a preformátovania, ktoré umožňuje výkonné riešenie OCR. Oproti minulým verziám disponuje táto celkovo lepším výkonom a rýchlejším spracovaním - od spustenia aplikácie po otváranie a prevody dokumentov. ABBYY FineReader 14 je dodávaný v troch verziách, zistite a porovnajte, ktorá je pre vás najvýhodnejšia.

Kľúčové vlastnosti

  • Verzia Standard obsahuje tieto moduly: Prevod PDF a skenov, Úpravy a komentáre PDF
  • Elektronická licencia
  • Skúšobná verzia na 15 dní k stiahnutiu na www.abbyy.cz
  • Prívetivé užívateľské rozhranie
  • Presnosť rozpoznania až 99,8 %
  • Podpora až 190 jazykov

Doplňujúce informácie:

HW požiadavky:
1 GHz x86-bitový alebo x64-bitový procesor s inštrukčnou sadou SSE2 alebo rýchlejší
1 024 MB RAM (sú odporúčané 4 GB RAM)
1,2 GB miesta na pevnom disku pre typickú inštaláciu programu a 1,2 GB voľného miesta pre optimálny chod programu
Monitor s rozlíšením 1 024 × 768 alebo väčším
K aktivácii sériového čísla je nutné pripojenie k internetu
Klávesnica, myš alebo iné ukazovacie zariadenie

Podpora terminálového servera:
Prevádzka programu FineReader 14 v režime terminálového servera bola testovaná na nasledujúcich konfiguráciách:
Microsoft Windows Server 2012 R2, 2008 R2 (vzdialená plocha, vzdialená aplikácia RemoteApp a webový prístup k vzdialenej ploche)
Citrix XenApp 7.9 (používajúci nainštalovanú aplikáciu s prístupom zo servera)

Skenery a multifunkčné periférne zariadenia:
Fine Reader podporuje skenery, multifunkčné periférne zariadenia (MFP) so zariadením typu všetko v jednom (ak sú používané v režime skenovania) kompatibilný s protokolmi TWAIN a WIA.

Vstupné formáty:
PDF vrátane PDF/A; Obrazové formáty (TIFF, JPEG, JPEG 2000, JBIG2, PNG, BMP, PCX, GIF, DjVu, XPS); Formáty s možnosťou úprav, (DOC(X), XLS(X), PPT(X), VSD(X), HTML, RTF, TXT, ODT, ODS, ODP)

Formáty pre ukladanie:
PDF vrátane PDF/A; Obrazové formáty (TIFF, JPEG, JPEG 2000, JBIG2, PNG, BMP, PCX, DjVu); Formáty s možnosťou úprav (DOC(X), XLS(X), PPTX, HTML, RTF, TXT, CSV, ODT); Formáty e-kníh (EPUB, FB2)

Poznámka:
» Všetky softvéry na prevod PDF
» Všetky programy ABBYY FineReader

Zdravim, zakupil som ABBYY FineReader 14 za akciovu cenu, ale produkt v tejto verzii uz na strankach spolocnosti nie je dispozicii. Nejake riesenie?

Dobrý deň, mali by sme ako firma záujem zakúpiť softvér na konvertovanie scanov do wordu. Softvér sme vyskúšali a mali by sme záujem o jeho predplatné. Chcela by som sa len opýtať či je tam nejaké obmedzenie v počte konvertovaných strán napríklad, že mesačne môžeme skonvertovať 100 strán ako bolo pri skúšobnej verzii alebo je to neobmedzene? Ďakujem

Dobrý den, byli jsme zvyklí používat verzi: http://www.alza.cz/abbyy-pdf-transformer-3-0-d422427.htm předstala nám fungovat, resp. být podporována.. je dobrým řešením - náhradou tato verze - ABBYY FineReader 14 Standard?? děkuji za odpověď !!

Je tento software i pro Mac

Dobrý deň mám problém zo za licencovaním produktu nakoľko som potreboval preinštalovať môj pc , samozrejme som tento produkt najskôr odinštaloval a na ich stránke som označil preinštalovanie a už to neviem zalicencovať

Diskusia a poradňa k ABBYY FineReader 14 Standard (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre ABBYY FineReader 14 Standard (elektronická licencia)
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií