Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ABBYY FineReader PDF for Mac (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
ABBYY FineReader PDF for Mac (elektronická licencia)
4,0 1 hodnotení
Kancelársky softvér ABBYY FineReader pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom macOS, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: prevod slova na text (OCR), vhodné pre firmy, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  EO407g9n
ABBYY FineReader PDF for Mac (elektronická licencia) Predaj skončil

ABBYY FineReader PDF for Mac (elektronická licencia)

Kancelársky softvér ABBYY FineReader PDF vám poskytne kompletný digitálny servis na prácu s PDF dokumentmi v rámci jednej aplikácie. Všetky potrebné funkcie pre správu vašej dokumentácie nájdete na jednom mieste pod jednoduchým a intuitívnym rozhraním aplikácie ABBYY FineReader PDF.

Kľúčové vlastnosti kancelárskeho softvéru ABBYY FineReader PDF for Mac

  • Kompletný digitálny servis na prácu s PDF dokumentmi v aplikácii ABBYY FineReader PDF for Mac
  • Vytváranie, prezeranie a správa PDF dokumentov na jednom mieste
  • Digitalizácia papierových dokumentov technológií OCR
  • Prevod PDF dokumentov na formáty DOCX, XLSX, RTF, ODT, PPTX
  • Nástroje na úpravu veľkosti, umiestnenia a tvaru textu
  • Dlhodobá archivácia dokumentov v priemyselnom štandarde PDF/A
  • Intuitívne používateľské rozhranie podporujúce najnovšie funkcie systému MacOS
  • Import dokumentov vyhotovených telefónom iPhone, alebo zariadením iPad

Digitalizujte OCR metódou v aplikácii ABBYY FineReader PDF

Špičková bezkonkurenčne presná technológia optického rozpoznávania znakov (OCR) na báze umelej inteligencie dokáže digitalizovať papierové a naskenované dokumenty a previesť ich do prehľadávateľných pdf súborov, v ktorých sú potom všetky informácie ľahko prístupné v digitálnych archívoch. Digitalizované dokumenty možno pomocou ABBYY FineReader PDF ľahko previesť na súbory naspracovanie v aplikáciách Microsoft Word, Excel, Apache OpenOffice a ďalších pri zachovaní pôvodného rozvrhnutia a štruktúry dokumentu.

Prevody a úpravy PDF dokumentov do editovateľných formátov

PDF súbory je možné jednoducho previesť na plne editovateľné formáty ako sú DOCX, XLSX, RTF, ODT, PPTX, prípadne skombinovať obsah viacerých PDF súborov do jedného dokumentu. Pomocou výkonných nástrojov softvéru ABBYY FineReader PDF môžete upraviť veľkosť, umiestnenie a tvar textu, obrázkov a tabuliek. Naviac môžete pridávať alebo odstraňovať oblasti a meniť ich typy, doladiťštruktúru tabuliek a definovať vlastnosti textu, pre jednotlivé oblasti. Rôzne typy PDF súborov možno v aplikácii ABBYY FineReader PDF tiež pripraviť na dlhodobú archiváciu prevedením do priemyselného štandardu PDF / A

ABBYY FineReader PDF for Mac spĺňa vysoké Apple štandardy

ABBYY FineReader PDF for Mac spĺňa vysoké štandardy vyžadované pre Apple aplikácie a ponúka moderné používateľské rozhranie podporujúce najnovšie funkcie systému MacOS. Pomocou funkcie Continuity Camera dokážete ľahko importovať dokumenty urobené telefónom iPhone, alebo zariadením iPad a previesť ich na prehľadávateľné PDF súbory. Súčasťou programu FineReader PDF for Mac je samozrejmeaj prepracovaný PDF prehliadač.

Postup instalace

Poznámka:
» Všetky softvéry na prevod PDF
» Všetky programy ABBYY FineReader
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABBYY FineReader PDF for Mac (elektronická licencia)
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií