AD homeoffice PET

Accent COOL SPEAKER červený

Zobraziť katalóg
Accent COOL SPEAKER červený
4,5 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor prenosný 3W, vodeodolný, Bluetooth 4.0, NFC, batérie 1300mAh
Kód:  ACC7050a2 Produktové číslo:  859813100602
Accent COOL SPEAKER červený Predaj skončil

Accent COOL SPEAKER červený

Doprajte si kvalitný zvuk z malého a lehoučkého reproduktora. Na svoju veľkosť prekvapí Cool Speaker skvelým zvukom s basy aj výškami. Vďaka kompaktnému prevedeniu a zabudovanej nabíjacej batérii vám zahrá kdekoľvek, kam si ho len zanesiete. Radosť vám bude robiť bez ohľadu na počasie a pokojne si ho vezmite i sebou do kúpeľne. Je totiž vodeodolný, a tak mu nevadí vlhkosť ani priamy prúd vody. Cool Speaker sa vyrába v niekoľkých farebných prevedeniach, takže aj vy určite nájdete svoju obľúbenú.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý zvuk v malom, ľahkom reproduktora
  • Širokopásmový, hlasný zvuk
  • Dobíjacie batérie s vysokou kapacitou
  • Handsfree volaní
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
  • NFC pre okamžité spojenie
  • Káblový vstup pre ostatné prehrávače

Moderné

K širokej škále prenosných zariadení pripojíte reproduktor prostredníctvom Bluetooth. Pre okamžité nadviazanie spojenia bola zabudovaná technológia NFC. Samotné priblíženie stačí, a už môžete prehrávať. Keby vás niekto zháňal, vyhnete sa zložitému hľadanie telefónu. Reproduktor má funkciu handsfree, takže si cez neho zavoláte. Hovor cez Cool Speaker prijmete jediným stlačením tlačidla.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Accent COOL SPEAKER červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Accent COOL SPEAKER červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Accent Red SPEAKER COOL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Accent Red SPEAKER COOL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Accent COOL hangszóró Piros.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií