Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia)
Grafický program – trvalá licencia pre 1 PC, pre Windows
Kód:  SWLA0018

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia) Predaj skončil

ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia)

Kreatívne fotografovanie, správa digitálnych prostriedkov a distribučné potreby sú poskytnuté v jedinej aplikácii: ACDSee Photo Studio Standard 2019. Photo Studio je navrhnuté tak, aby vaša workflow bola optimálna, vo vybavení nechýbajú nástroje, ktoré vám pomôžu fotografie organizovať a zdokonaľovať. Tento softvér ponúka solídne a prepracované riešenie pre vašu rastúcu kolekciu fotiek. Obsahuje viac funkcií, ako inokedy, môžete upravovať farby, pozerať na náhľad tlače, pridávať vodoznaky, optimalizovať svoje organizačné metódy a oveľa viac.

Kľúčové vlastnosti grafického softvéru ACDSee Photo Studio Standard 2019

  • Multifunkčná aplikácia pre úpravu fotografií
  • Nespočetné množstvo prepracovaných nástrojov
  • Možnosť importovať a aplikovať farebné tabuľky vyhľadávania
  • Široké spektrum možností Photo Studio Standard
  • Flexibilné zlepšenie pomocou rôznych filtrov
  • S týmto grafickým softvérom upravíte vady fotografií
  • ACDSee umožňuje identifikovať obrázky pre ďalšie spracovanie

Úprava farieb za pomoci ACDSee

Máte možnosť importovať a aplikovať farebné tabuľky vyhľadávania, súbory ktoré inštruujú ACDSee, aby mapoval RGB na špecifické hodnoty farieb, čo v podstate vytvára prednastavenia farebného triedenia, to vám zaistí prístup k širokému spektru možností. V aplikácii ACDSee môžete postupovať lineárne alebo radiálne a všeobecne upravovať farby pomocou LUT a iných filtrov, dosiahnete tak flexibilného zlepšenia.

Fotografie presne také, aké ich chcete

Za použitia vyladených úprav a súpravy nástrojov/presných filtrov stvoríte dokonalé obrázky, ktoré ste nikdy predtým nemohli vytvoriť. Ošetríte geometrickú nedokonalosť s funkciami pre orezanie, prevrátenie, zmenu veľkosti a otáčanie. S ACDSee opravíte chyby, červené oči, rozmazanie, hluk a jasnosť. Oživíte veci tým, že pridáte text, ohraničenie, ozdoby, vodoznaky alebo vaše vlastné maľby. Photo Studio Standard poskytuje aj štetec na špeciálne efekty, zmeny a vylepšenia, aby vaše fotografie vyzerali presne tak, ako chcete.

Softvér ACDSee Photo Studio Standard s prepracovanými nástrojmi na dosah ruky

Hľadanie, triedenie, presúvanie, usporiadanie a zdieľanie, všetko čo potrebujete k dokonalej úprave fotografovania je tu na dosah ruky. S Photo Studio Standard môžete pridávať grafiku, hierarchické kľúčové slová, kategórie a údaje o polohe k vašim obrázkom. ACDSee vám pomôže rýchlo identifikovať fotografie pre ďalšie spracovanie pomocou vizuálnych značiek alebo prispôsobiteľných farebných štítkov.

Dobrý den, je tento program v češtině ?

Diskusia a poradňa k ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronická licencia)
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií