ACECAD DigiMemo A501 - digitální zápisník A5, USB, 8MB + CF slot

Zobraziť katalóg
ACECAD DigiMemo A501 - digitální zápisník A5, USB, 8MB + CF slot
- ACECAD DigiMemo A501 - digitální zápisník A5, USB, 8MB + CF slot
Kód:  MD021

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ACECAD DigiMemo A501 - digitální zápisník A5, USB, 8MB + CF slot Predaj skončil

ACECAD DigiMemo A501 - digitální zápisník A5, USB, 8MB + CF slot

DigiMemo A501 je samostatné zariadenie vybavené interné a navyše aj rozšíriteľnou pamäťou, ktoré dokáže digitálně zaznamenať a uchovať všetko, čo napíšete alebo nakreslíte na obyčajný papier, bez použitia počítača a špeciálnych médií.Vaša ručne písané poznámky možno následne ľahko prezerať, editovať a zdieľať v prostredí Windows.

Informácie a špecifikácie:
Vzhľadom k ojedinelej koncepciu a vlastnosti tohto produktu je pre Vás vytvorená samostatná informačná stránka is obrázky a technickými špecifikáciami.//www.Alzasoft.sk/imgGalery/digimemo/"> Kliknite, prosím, tu.:-)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ACECAD DigiMemo A501 - digitální zápisník A5, USB, 8MB + CF slot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ACECAD DigiMemo A501 - digitální zápisník A5, USB, 8MB + CF slot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ACECAD DigiMemo A501 - digitální zápisník A5, USB, 8MB + CF slot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ACECAD DigiMemo A501 - digitální zápisník A5, USB, 8MB + CF slot.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií