Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acer Aspire GX-281

Zobraziť katalóg
Acer Aspire GX-281
Počítač – AMD Ryzen R5-1400, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB, HDD 2TB 7200 otáčok, DVD, čítačka kariet, HDMI, DisplayPort, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64bit (GX-281_FR500W_CR_01)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC011c0 Produktové číslo:  DG.E0DEC.002

Acer Aspire GX-281


Navrhnutý tak, aby upútal pozornosť

Počítač Aspire GX bol navrhnutý tak, aby bolo jasné, na čo je predurčený, a z jeho pozoruhodnej konštrukcie je zrejmé, že to myslí vážne.

  • Procesor AMD Ryzen R5-1400
  • Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1050
  • Možnosť pripojenia až 4 monitorov
  • Podpora 4K výstupu

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, kedy Acer oslávil štyridsiate výročie svojho založenia, sa radil medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


AMD Ryzen R5-1400


Pozoruhodný dizajn

Pútavý vzhľad aj elegantné línie a uhly budú potechou pre vaše oči.

Počítač Acer Aspire GX-281


4K rozlíšenie

4K rozlíšenie znamená 3 840 pixelov na šírku a 2 160 pixelov na výšku. To je celkom 4× viac pixelov než u bežne používaného rozlíšenia 1 920 × 1 080 px.

AMD Ryzen R5-1400


Sila štyroch monitorov

Vybavte svoj stolový počítač až štyrmi monitormi, aby ste videli viac vecí naraz.


Počítač Acer Aspire GX-281


Rozžiari izbu

Štýlový dizajn Aspire GX je ďalej umocnený LED osvetlením v tvare písmena V.

Počítač Acer Aspire GX-281


Rýchla grafika

Popustite uzdu svojej hernej prevahe s grafickou kartou NVIDIA GeForce alebo AMD Radeon 480.

Počítač Acer Aspire GX-281


4K obraz

Dosiahnite štyrikrát väčšie detaily v porovnaní s Full HD obrazom či už pri sledovaní 4K filmov, alebo pri hraní 4K hier.

Počítač Acer Aspire GX-281


Výkon

Hladký a rýchly chod hier aj videí vďaka procesorom Intel Core i3/i5/i7 siedmej generácie, novým AMD Ryzen a pamäti DDR4.

Počítač Acer Aspire GX-281


Ukladajte viac

Ukladajte svoj multimediálny obsah na celý rad rozšíriteľných úložísk.

Počítač Acer Aspire GX-281


Nová grafika

Grafické karty NVIDIA GeForce radu GTX 10 sa môžu pochváliť grafickou architektúrou NVIDIA Pascal a inovatívnymi hernými technológiami, ktoré z nich robia ideálnu voľbu pre najnovšie špičkové herné tituly.


Počítač Acer Aspire GX-281


Pamäť DDR4

Vyšší výkon pri nižšej spotrebe energie ako u DDR3. Rýchlosť prenosu dát je totiž až 2 133 MT/s pri použití o 20 % menej energie.

Počítač Acer Aspire GX-281


Príprava na VR

Headsety pre virtuálnu realitu vykresľujú hry a aplikácie pri rozlíšení, ktoré zodpovedá 3 024 × 1 680 px, pričom musia trvalo zabezpečiť 90 snímok za sekundu. Ak sa nedosiahne konštantná snímková frekvencia 90 fps, má to za následok zasekávanie a zastavovanie obrazu, čo dokáže znepríjemniť zážitok z hrania hier.

Počítač Acer Aspire GX-281


Qi Wireless

Qi využíva obe metódy bezdrôtového nabíjania – ako indukčné, tak rezonančné. Striedavé napätie v základni je prenášané zo základnej cievky pri použití časovo premenného magnetického poľa. Kovová cievka v telefóne alebo inom zariadení prijíma magnetické pole a prevádza ho na jednosmerný prúd na nabíjanie batérie v prístroji. Ak sú tieto cievky blízko seba, prebieha nabíjanie v indukčnom režime. V prípade, že sú oddelené, je potom využívaný režim rezonancie.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Utáhne tohle pc hru rust a horizon zero dawn na 40-60 fps

Dobrý deň.. Tento model na koľko fps utiahne fortnite na epic/hight grafike?

Na koľko fps utiahne csgo a lolko

Dobrý deň na jake detali vycahne fortine na medium

Dobrý Den, na jaké detaily utáhne tento pc Rust ? Předem děkuji za odpověď

Dobry den mam tento pc jaka by byla vhodna grafika aby utahla PUBG na 120fps a aby se tam vešla

dobrý den chtěl bych se jenom zeptat jestli jdou pripojit dva monitory k tomuto pc acer-aspire-gx-281 a přes co je pripojit děkuji

Utáhne toto pc hru csgo na high detaili?

utiahne tento pc hru horryzon ziro davn

utiahne tento pc hru steep

12
Diskusia a poradňa k Acer Aspire GX-281
Príslušenstvo pre Acer Aspire GX-281 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire GX-281.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií