Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Acer Aspire R15

Zobraziť katalóg
Acer Aspire R15
Tablet PC – Intel CPU, multidotykový 15.6" IPS LED 1920×1080, RAM až 12GB DDR4, M.2 SSD až 256GB + HDD až 1TB, WiFi, Bluetooth, webkamera, čítačka kariet, 4-článková batéria, podsvietená klávesnica, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC024t2pNAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire R15

Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium
vypnuté
Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Všestrannosť, nech sa vydáte kamkoľvek

360° pánty Aspire R15 umožňujú premenu do viacerých režimov, čo vám prinesie flexibilitu na prácu i zábavu prakticky kdekoľvek. Pánty sa môžu pochváliť aj jemným zatváracím mechanizmom, ktorý umožňuje zatvárať veko bez námahy.

vypnuté
Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Zaobídete sa bez LAN kábla

Dômyselný dizajn antény Acer ExoAmp zvyšuje príjem bezdrôtového signálu bez toho, aby anténa kazila krásny zovňajšok zariadenia. Navyše vďaka technológiám 2 × 2 MIMO a MU-MIMO budete všetko streamovať a sťahovať rýchlejšie, takže môžete dať zbohom ethernetovým káblom.

vypnuté
Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Vylepšený pre vyššiu produktivitu

Vďaka až deväťhodinovej výdrži batérie môžete na cestách pracovať dlhší čas. Navyše všetko urobíte rýchlejšie vďaka procesorom Intel Core šiestej generácie, grafickej karte NVIDIA GeForce 940MX, pamäti DDR4 a portu USB 3.1 typu C.

vypnuté
Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Uvidíte toho viac

Aspire R15 má väčší a optimalizovaný 15,6" Full HD IPS displej. Konštrukcia s tenkým rámčekom vám poskytne väčšiu plochu obrazovky na zábavu i produktívnu prácu. Displej je navyše vybavený vrstvou zabraňujúcou zachytávaniu odtlačkov prstov – postará sa o to, aby sa mastnota na vašich prstoch nelepila na obrazovku.

vypnuté
Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Kovový povrch

Aspire R15 sa môže pochváliť brúseným kovovým povrchom s textúrami inšpirovanými tkaninou, ktoré tomuto notebooku dodávajú čistý, no pritom výrazný vzhľad s príjemným pocitom na dotyk.

vypnuté
Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Studený na dotyk a bezproblémový chod

Kov dobre vedie teplo, čo nemusí byť vždy žiaduce, najmä po náročných výpočtových úlohách. Našťastie konštrukcia chladenia Aspire R15 umožňuje efektívny odvod tepla, čo zaisťuje bezproblémový chod a na dotyk studený povrch.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire R15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire R15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire R15. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Aspire R15. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Aspire R15.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií