Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Aspire TC-705

Zobraziť katalóg
Acer Aspire TC-705
Počítač - Intel Pentium Dual Core G3250 Haswell, RAM 4GB DDR3, AMD Radeon R5 310 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, čítačka kariet, HDMI, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64bit (ATC-705_W_FR300W)
Kód:  TC045h6d3 Produktové číslo:  DT.SXNEC.014

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire TC-705

Acer Aspire TC-705 je multimediálny počítač, určený predovšetkým pre použitie v domácnosti. Výkonný dvojjadrový procesor Intel Pentium Dual Core G3250 s jadrom Haswell, 4 GB pamäte RAM a grafická karta AMD Radeon R5 310 s 2 GB vlastnej pamäte si ľahko poradí so všetkými bežnými úlohami. Zahráte si menej náročné hry, pozriete sa na filmy v rozlíšení Full HD, upravíte si videá a fotografie z dovolenky.

kľúčové vlastnosti

  • Výkonný dvojjadrový procesor Intel Pentium Dual Core G3250
  • Grafická karta s 2 GB vlastnej pamäte
  • Elegantné prevedenie - predný panel z brúseného hliníka
  • Veľký disk pojme veľa filmov aj fotografií
  • Pribalený set klávesnica s myšou

Pripojte svoje zariadenia a bavte sa

Na rýchly pevný disk s kapacitou 1 TB sa zmestí veľké množstvo dát. Tá navyše môžete vďaka mnohým typom zabudovaných konektorov veľmi jednoducho zdieľať. Pripojte si cez HDMI a DVI televíziu alebo projektor az vášho obývačke sa razom stane kinosála. Do šiestich USB portov zapojíte všetky periférie a zostane miesto aj pre externý disk alebo flashku. Obsah pamäťovej karty z fotoaparátu potom ľahko zálohujete pomocou vstavanej čítačky. LAN poslúži pre pripojenie internetu alebo k vytvoreniu domácej siete, po ktorej môžete napr. Hrať hry.

Elegantná a praktická skriňa

Brúsený povrch pôsobí veľmi elegantne a zapadne do štýlu modernej domácnosti. Príjemný dizajn skrine ale nijako neobmedzuje jej praktickosť. Na prednom paneli sú tak vyvedené konektory pre mikrofón a slúchadlá, dva USB porty a čítačka pamäťových kariet, a to priamo pod integrovanou DVD mechanikou. Vďaka tomu sú najčastejšie používané porty ľahko prístupné a doslova na dosah ruky. Spustenie počítača vám uľahčí predinštalovaný operačný systém Windows 10 a dodávaný set klávesnica s myšou.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire TC-705 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire TC-705.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií